За Арома

Ние в Арома вярваме, че младите хора в България са умни, интелигентни, упорити и амбициозни. Твърдо убедени сме, че техните иновативни идеи и нестандартен подход носят на компанията стойност поне равна на тази, която ние можем да предложим, като им предаваме своя опит и знания.

Стажантската програма в Арома ще ви даде възможност да се потопите в младия и динамичен екип в компанията. Тя съчетава обучението с реалните предизвикателства, които поднасят ежедневната работа и конкретната работна позиция.

  • Какво представлява Стажантската програма в Арома?

Стажът се провежда в Арома. Няма да получите заплащане, но ще можете да опитате от професионалните предизвикателства на работещите в компанията и да участвате в ежедневните бизнес операции. 
Стажантската програма в Арома е предназначена за студенти, които имат нужда от академична заверка на стаж или просто търсят място за набиране на професионален опит. Така за няколко месеца в компанията ни, без това да пречи на занятията им в университета, те натрупват практически опит и получават професионална ориентация в сферата, в която искат да се развиват в бъдеще .
Много често стажантската позиция се обявява с цел развиването на младия специалист на постоянна позиция в съответния отдел.
Стажантската програма в Арома дава шанс на младежите да се развиват в избраната от тях професионална област.
Нашата цел е насърчаване на талантите на младите и активни хора. За нас са важни любопитството, аналитичното мислене и желанието за работа. Не залагаме изисквания за образование и опит, но трябва да сте преминали успешно втори курс в университета.

  • Къде се провежда Стажантската програма на Арома?

Ще имате възможност да разберете отвътре как се създава един козметичен продукт и как той достига до рафтовете в магазините. Стажът се провежда на територията на Арома, където са разположени както административните офиси, така и производствената част на компанията, което дава възможност съвсем отблизо да се проследи процеса “от идеята до готовия продукт”.

  • Кога се провежда Стажантската програма на Арома?

Стажантската програма на Арома се провежда през цялата година според конкретните нужди на бизнес процесите в компанията и е с продължителност 3 месеца, което ще ви даде възможност за пълноценна работа. Можете да подавате документи през цялата календарна година, като следите за допълнителна информация на нашия сайт.

  • Как се провежда Стажантската програма на Арома?

По време на своя стаж ще се обучавате и работите под ръководството на опитни професионалисти в областта на маркетинга, иновациите, търговията, финансите и производството на козметични продукти. През цялото време вие ще имате ментор, специалист в някоя от посочените области, в зависимост от това на какъв стаж сте се спрели. Ще се запознаете с организацията и правилата на работа в отдела / дивизията, в която се провежда вашия стаж, както и с работата на останалите звена в компанията.

  • Защо да премина през Стажантската програма на Арома?

За студентите е ценно да могат да практикуват в бизнес среда наученото в университета. След приключване на стажа ще можете да си отговорите на въпроса "С това ли искам да се занимавам в бъдеще?" и "Мога ли да го правя?". Ще получите шанс да придобиете практически опит, ще общувате с различен тип хора, ще разберете как се работи в екип, как се търси информация, как изобщо се случват нещата в една козметична компания. Тези умения биха ви били полезни и в други професии.


Ще се свържем само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю.
Документите ще се разглеждат конфиденциално.
Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.

Очакваме Ви!
Екипът на Aroma