АРОМА на Осмата регионална дерматологична конференция

АРОМА на Осмата дерматологична конференцияЗдраве за цял животАРОМА участва на Осмата регионална дерматологична конференция на Българското Дерматологично Дружество - клон Пловдив. Тя се провежда от 10 до 12 май 2013 г. в СПА столицата на Балканите – град Велинград. Домакин на конференцията ще бъде Гранд Хотел Велинград.


Компанията има представителе щанд , който презентира цялата гама продукти "Здраве". Марката е създадена, за да реши дерматологични проблеми, както на кожата на лицето и тялото, така и на скалпа. Всички продукти са с доказани формули, базирани на последни иновации в областта и съдържат активни съставки с доказано действие.
 

Гост-лектор на конференцията ще бъде проф. Л. Секулович. За първи път ще бъде представена и апаратура за естетична дерматология.
 

Прочетете още новини
Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

От 6 до 8 юни в Поморие се проведе 19-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Един прекрасен повод да се срещнем с български и чуждестранни зъболекари и да разкажем за новостите в портфоилото на Astera.

Всички гости получиха красив спомен, снимка от вечерта и подаръци от щанда на Astera Parodont – мостри от най-новата паста за зъби с активен въглен, вода за уста и рекламни материали.

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО за отстраняване на петна и миризми получи приз в категорията „Най-добър Нов Продукт НЕХРАНИ“ на Progressive Awards 2019.

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

И тази година взехме участие в Beautyworld Middle East. На впечатляващите 42 квадратни метра бяха разположени най-продаваните български продукти в грижа за косата, оралната хигиена, козметика за лице и тяло, измивни продукти.

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

Всеки посетител на щанда "Здраве" на Форум Бременност и детско здраве ще получи талон за 15 % отстъпка на всички продукти „Здраве“ закупени през нашия онлайн магазин.