Astera Homeopathica на XIV-та Национална Конференция по Клинична Хомеопатия

Астера на Националната Конференция по Клинична ХомеопатияОт 15 до 17 май 2015 г. в Несебър се проведе XIV-та Национална Конференция по Клинична Хомеопатия. За поредна година организаторите бяха подготвили прекрасна научна програма с изключително интересни и актуални лекционни теми. Видни български и чуждестранни лектори, представиха хомеопатични подходи за справяне с едни от най-сериозните здравословни проблеми при деца и възрастни, бяха представени клинични случаи и научни изследвания в конкретните области. Събитието беше съпътствано и от изложбена част, постерна секция и много активности за доброто настроение на гостите.

В конференцията взеха участие над 250 специалисти, от различни сфери на медицинските науки – лекари, зъболекари, фармацевти. Всеки един от тях имаше възможност да посети щанда на Astera и да получи рекламни материали и тестери на една от най-популярните серии продукти за устна хигиена, съвместима с хомеопатично лечение - Astera Homeopathica. Отзивите за пастите за зъби Astera Homepathica, които се поднесоха на конференцията, носят гордост на компанията и дават увереност за бъдещо развитие на висококачествени и иновативни продукти.

Прочетете още новини
Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

От 6 до 8 юни в Поморие се проведе 19-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Един прекрасен повод да се срещнем с български и чуждестранни зъболекари и да разкажем за новостите в портфоилото на Astera.

Всички гости получиха красив спомен, снимка от вечерта и подаръци от щанда на Astera Parodont – мостри от най-новата паста за зъби с активен въглен, вода за уста и рекламни материали.

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО за отстраняване на петна и миризми получи приз в категорията „Най-добър Нов Продукт НЕХРАНИ“ на Progressive Awards 2019.

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

И тази година взехме участие в Beautyworld Middle East. На впечатляващите 42 квадратни метра бяха разположени най-продаваните български продукти в грижа за косата, оралната хигиена, козметика за лице и тяло, измивни продукти.

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

Всеки посетител на щанда "Здраве" на Форум Бременност и детско здраве ще получи талон за 15 % отстъпка на всички продукти „Здраве“ закупени през нашия онлайн магазин.