Astera Kids подкрепи детски турнир по футбол

На 25 април 2015 в НСА се проведе оспорван и емоционално зареден детски турнир по футбол, организиран от школа за детски футбол „Щурче“. Разделени на групи с по 3 отбора участие взеха децата от 41 ОДЗ, 76 ОДЗ, 176 ОДЗ, 79 СОУ, 146 ОУ и 140 СОУ. Ентусиазираните малки футболисти играха на принципа „всеки срещу всеки“. Мачовете се изпълняваха с две полувремена от по 8 до 10 минути, в зависимост от възрастта на децата.

Astera Kids подкрепи детски турнир по футбол

Футболната зала в НСА ехтеше от детски смях и оживление, както и от окуражителните възгласи на родителите и по-малки братчета и сестричета. Впечатляващо беше, че доста от отборите бяха смесени. Активни момиченца не оставаха по-назад в съревнованието от съотборниците си. По време на мини дербитата малките футболисти бяха толкова фокусирани в играта, че странични рефери трябваше да придържат топката в очертанията на игрището. След оспорваните двубои следваше и награждаването, като имаше приз за голмайстор, който бе връчен на Виктор Добрев. Малкият талант отбеляза 12 попадения от общо 13 за целия отбор. Победители в отделните групи станаха децата от 41 ОДЗ "Адам Мицкевич", на 2 място децата от 76 ОДЗ "Сърничка" и на трето място децата от 176 ОДЗ "Зорница".

При другите трети групи победител стана отбора на 76 ОДЗ "Сърничка", на второ място децата от подготвителна група на 140 СОУ" Иван Богоров" и на трето място се класираха децата от 41 ОДЗ "Адам Мицкевич".

При големите 7 годишни шампиони станаха играчите от 41 ОДЗ , второ място на децата от 146 ОУ подготвителна група и на трето място 4 Б група на 76 ОДЗ. В другата група за 1во място се пребориха децата от подготвителната група на 79 СОУ, на второ място децата от 76 ОДЗ - 4 А група и на трето място вторият отбор на 41 ОДЗ - подготвителна група 7 годишни!

Организатор на поредицата футболни турнири е г-н Вилизар Бенов, който си е поставил за цел да възпита от рано любов към движението и морални качества, съпътстващи отборния спорт. Вилизар казва: „Ние се занимаваме и с деца до 12 годишна възраст, които вече са толкова запалени, че няма ден, в който да не се движат и не играят футбол , било то на тренировка, на мачове в края на седмицата с нашия отбор като участник в първенствата на БФС, междучасията в училище и така нататък. Според нас това е единственият начин да се борим със застоялия начин на живот на подрастващите и затлъстяването, което се явява следствие. Тънкият момент е не да караме децата на сила да се движат, а те самите да искат и да търсят движението, под каквато и да е форма - в нашия случай футбол!“

Astera Kids подкрепи благородната инициатива като раздаде на абсолютно всеки малък състезател паста за зъби Astera Kids Apple с вкус на зелена ябълка и мента. Също като футболен клуб „Щурче“, Astera Kids се е посветила на ранно възпитаване на дисциплина и полезни навици у малчуганите.

И занапред Astera Kids ще продължи своята мисия - да пази зъбките на децата здрави и бели.

  • Astera Kids подкрепи детски турнир по футбол
  • Astera Kids подкрепи детски турнир по футбол
  • Astera Kids подкрепи детски турнир по футбол
  • Astera Kids подкрепи детски турнир по футбол
Прочетете още новини
Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

От 6 до 8 юни в Поморие се проведе 19-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Един прекрасен повод да се срещнем с български и чуждестранни зъболекари и да разкажем за новостите в портфоилото на Astera.

Всички гости получиха красив спомен, снимка от вечерта и подаръци от щанда на Astera Parodont – мостри от най-новата паста за зъби с активен въглен, вода за уста и рекламни материали.

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО за отстраняване на петна и миризми получи приз в категорията „Най-добър Нов Продукт НЕХРАНИ“ на Progressive Awards 2019.

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

И тази година взехме участие в Beautyworld Middle East. На впечатляващите 42 квадратни метра бяха разположени най-продаваните български продукти в грижа за косата, оралната хигиена, козметика за лице и тяло, измивни продукти.

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

Всеки посетител на щанда "Здраве" на Форум Бременност и детско здраве ще получи талон за 15 % отстъпка на всички продукти „Здраве“ закупени през нашия онлайн магазин.