ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

В рамките на ежегодната конференция на Progressive през април, бяха връчени наградите Progressive Awards. Те имат за цел да отличат успешните компании и брандове в бранша за бързооборотни стоки.

ЧИСТО за отстраняване на петна и миризми получи приз в категорията „Най-добър Нов Продукт НЕХРАНИ“. Признанието е от страна на бизнеса, в подкрепа на усилията за създаване на иновативни продукти, които задават тенденции в търговията и допринасят за развитие на индустрията и пазара в България.

Продуктовата гама на ЧИСТО постоянно се обновява, за да осигури всичко необходимо за постигане на безупречна чистота и дезинфекция.  

Наистина ЧИСТО!

Прочетете още новини
Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

От 6 до 8 юни в Поморие се проведе 19-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Един прекрасен повод да се срещнем с български и чуждестранни зъболекари и да разкажем за новостите в портфоилото на Astera.

Всички гости получиха красив спомен, снимка от вечерта и подаръци от щанда на Astera Parodont – мостри от най-новата паста за зъби с активен въглен, вода за уста и рекламни материали.

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

И тази година взехме участие в Beautyworld Middle East. На впечатляващите 42 квадратни метра бяха разположени най-продаваните български продукти в грижа за косата, оралната хигиена, козметика за лице и тяло, измивни продукти.

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

Всеки посетител на щанда "Здраве" на Форум Бременност и детско здраве ще получи талон за 15 % отстъпка на всички продукти „Здраве“ закупени през нашия онлайн магазин.

Арома на Beautyworld Middle East, Dubai 2017

Арома на Beautyworld Middle East, Dubai 2017

За шеста поредна година Арома ще участва на най-голямото международно изложение за козметика в Средния Изток - Beautyworld Middle East.