Крем Здраве е най-продаваният български крем

Крем Здраве е най-продаваният български крем.

 

Използва се като бебешки крем против подсичане, акне и др. дермални проблеми “ кремът, облекчаващ всеки кожен проблем”. Крем Здраве е продукт, който присъства във всеки български дом, незабавно облекчава кожните проблеми при бебета, деца и възрастни.Крем Здраве е българският крем с доказан ефект и гарантиран резултат при кожни раздразнения, познат и използван от поколения българи.

 

Уникалната му формула с цинков оксид, разработена от специалистите на Арома, съчетава незабавно действие и възстановяване на кожата на достъпна за всеки българин цена.

Препоръчителна цена на рафта: 1,95 лв

 

 

 

 

 

 

Крем Здраве лека формула

Препоръчителна цена на рафта: 2,50 лв

Лек и деликатен крем със същите уникални качества на традиционния крем Здраве и олекотена формула, която позволява лесно разнасяне и бързо попиване върху кожата. Подходящ за нанасяне както на лицето, така и на цялото тяло.

Съдържа:

цинков оксид – успокояващо, заздравяващо, противовъзпалително и подсушаващо кожата д-е.
витамин Е – мощен антиоксидант
Д-пантенол – подпомага процеса на заздравяване при наранявания на кожата

След неколкократно прилагане върху раздразнене, възпалена или увредена кожа, тя се възстановява напълно.


 

 

 

Крем Здраве бебе
Препоръчителна цена на рафта: 2,50 лв

Нежен крем, разработен от формулата на крем Здраве специално за бебета. Подходящ за всякакъв вид кожни раздразнения и ежедневна употреба върху нежната бебешка кожа.

Съдържа:

цинков оксид успокояващо, заздравяващо, противовъзпалително и подсушаващо кожата д-е.
екстракт от смрадлика и лайка - противовъзпалителни, антисептични, адстрингентни и регенериращи функции. Лайката има облекчаващ възпалена и раздразнена кожа функция. Смрадликата има антисептично и противовъзпалително действие.
витамин Е и Д-пантенол
силен хидратиращ комплекс

Има заздравяващо действие, предотвратява възпаленията и задържането на влага върху кожата. Подходящ за използване под бебешка пелена.

Дерматологично и клинично тестван продукт

Без алергени
Без парабени

Източник: rozali.com

 

Прочетете още новини
Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

От 6 до 8 юни в Поморие се проведе 19-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Един прекрасен повод да се срещнем с български и чуждестранни зъболекари и да разкажем за новостите в портфоилото на Astera.

Всички гости получиха красив спомен, снимка от вечерта и подаръци от щанда на Astera Parodont – мостри от най-новата паста за зъби с активен въглен, вода за уста и рекламни материали.

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО за отстраняване на петна и миризми получи приз в категорията „Най-добър Нов Продукт НЕХРАНИ“ на Progressive Awards 2019.

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

И тази година взехме участие в Beautyworld Middle East. На впечатляващите 42 квадратни метра бяха разположени най-продаваните български продукти в грижа за косата, оралната хигиена, козметика за лице и тяло, измивни продукти.

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

Всеки посетител на щанда "Здраве" на Форум Бременност и детско здраве ще получи талон за 15 % отстъпка на всички продукти „Здраве“ закупени през нашия онлайн магазин.