Здраве на 17-тата Национална конференция за ОПЛ и педиатри

Здраве на 17-тата Назионална конференция за ОПЛ и педиатриОт 21 до 23 май 2016 г. в Слънчев бряг се проведе 17-та Национална конференция за ОПЛ и педиатри с международно участие. Домакин на събитието беше хотел Маджестик. На конференцията присъстваха около 400 специалисти – педиатри и семейни лекари. Коференцията бе посветена на 150 години от рождението на първия български професор педиатър - проф. Стефан Ватев.

Научната програма под председателството на проф. Д-р Пенка Переновска бе съставена от 6 сесии, посветени на различни области от педиатрията.

Признати в своята област специалисти изнесоха презентации за различни педиатрични състояния и представиха ценни клинични случаи. Участие в събитието взеха и чуждестранни гост-лектори от Гърция, Македония и Русия.

„Здраве“ представи на щанда си продукти от обновеното и разширено портфолио на марката. Сериите Здраве бебе, Здраве бебе 0+ и Здраве мама бяха акцент в представянето. Присъстващите получиха като подарък Здраве бебе крем при подсичане, информационни листовки и тестери.

Прочетете още новини
Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

От 6 до 8 юни в Поморие се проведе 19-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Един прекрасен повод да се срещнем с български и чуждестранни зъболекари и да разкажем за новостите в портфоилото на Astera.

Всички гости получиха красив спомен, снимка от вечерта и подаръци от щанда на Astera Parodont – мостри от най-новата паста за зъби с активен въглен, вода за уста и рекламни материали.

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО за отстраняване на петна и миризми получи приз в категорията „Най-добър Нов Продукт НЕХРАНИ“ на Progressive Awards 2019.

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

И тази година взехме участие в Beautyworld Middle East. На впечатляващите 42 квадратни метра бяха разположени най-продаваните български продукти в грижа за косата, оралната хигиена, козметика за лице и тяло, измивни продукти.

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

Всеки посетител на щанда "Здраве" на Форум Бременност и детско здраве ще получи талон за 15 % отстъпка на всички продукти „Здраве“ закупени през нашия онлайн магазин.