„Здраве“ с щанд на Форум Бременност и детско здраве

 

На 13 и 14.05.2017 г. в Sofia Event Center (Парадайз Център) ще се проведе Форум Бременност и детско здраве. За шести пореден път организаторите са подготвили интересни лекции, свързани с бременността, раждането и грижите за детето. Мотото на събитието е „Да отглеждаш дете е мисия“. 

„Здраве“ ще участва със специализиран щанд, на който ще представи сериите „Здраве бебе“, „Здраве мама“ и "Здраве Дерматопик". Настоящи и бъдещи родители ще могат да се запознаят с предимствата на продуктите и да получат професионален съвет от нашите консултанти. За всеки посетител сме предвидили специален подарък – талон за 15 % отстъпка на всички продукти „Здраве“ закупени през нашия онлайн магазин на www.aroma.bg.


Очакваме Ви!
 

 

Прочетете още новини
Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

Astera на 19-ия Научен конгрес на БЗС

От 6 до 8 юни в Поморие се проведе 19-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Един прекрасен повод да се срещнем с български и чуждестранни зъболекари и да разкажем за новостите в портфоилото на Astera.

Всички гости получиха красив спомен, снимка от вечерта и подаръци от щанда на Astera Parodont – мостри от най-новата паста за зъби с активен въглен, вода за уста и рекламни материали.

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО получи приз на Progressive Awards

ЧИСТО за отстраняване на петна и миризми получи приз в категорията „Най-добър Нов Продукт НЕХРАНИ“ на Progressive Awards 2019.

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

Горещ лукс на Beautyworld Middle East 2017

И тази година взехме участие в Beautyworld Middle East. На впечатляващите 42 квадратни метра бяха разположени най-продаваните български продукти в грижа за косата, оралната хигиена, козметика за лице и тяло, измивни продукти.

Арома на Beautyworld Middle East, Dubai 2017

Арома на Beautyworld Middle East, Dubai 2017

За шеста поредна година Арома ще участва на най-голямото международно изложение за козметика в Средния Изток - Beautyworld Middle East.