Страна на красотата

Специалистите на Арома отговарят на вашите въпроси

Задайте въпрос и ще получите отговор на e-mail до 7 дни.

Въпроси и отговори

Как да си поръчам от сайта и да видя и цените евентуално?

Дата: 07.02.2017 Вижте отговора »

Здравейте, ако не виждате цени в българската версия на сайта вероятно IP-то ви не е българско и би трябвало да влезете в английската версия на сайта. До всеки продукт има бутон добави, от където можете да добавите желаното количество в количката. Ще се радваме да бъдете наш клиент. АРОМА

Специалист на Арома

Здравейте! Мога ли да ползвам обикновения ви крем Здраве при подсичане на бебе, тъй като бебешкият такъв не го успокоява достатъчно (обикновеният му действа безотказно)? Има ли съставки, които биха били вредни за бебето ми?

Дата: 16.03.2016 Вижте отговора »

Здравейте г-жо Пенова, Благодаря ви за въпроса! Класическият крем Здраве първоначално е бил формулиран от създателя си с идеята да успокоява подсичането при бебетата. От създаването на крема преди 60 години до днес формулата му не е променяна, и както сама сте установили, тя е изключително ефикасна при превенция и третиране на подсичането под пелените, както и при всякакви други кожни раздразнения. Можете спокойно да използвате крема, в него няма съставка, която би навредила на кожата на бебето ви. Поздрави, Адриана Бунцева Бранд мениджър Здраве

Специалист на Арома

Здравейте!Интересува ме защо спряхте от производство боите FARA и AROMA INTENSE. Русите тонове бяха много красиви и далеч по-сполучливи от сега предлаганите.Поздрави!

Дата: 26.02.2016 Вижте отговора »

Здравейте Силвия,

Благодарим Ви за запитването.

Серията бои за коса FARA беше спряна от производство поради липсата на права за употребата на търговската марка.

Серията бои за коса Aroma Intense продължава да се произвежда, но към настоящия момент се продава само за експортните ни пазари - Македония, Румъния, Хърватска, Финландия, Дубай и др. За съжаление продажбите в България не успяха да оправдаят очакванията и поради липса на достатъчен интерес от страна на българските потребители, продуктите бяха спрени от продажба.

Ако споделите кои точни руси нюанси харесвате и бихте искали да откриете в нашите серии бои за българския пазар, ще го имаме предвид при обновяването на сериите и лансирането на нови цветове. 

Също така бихме могли да Ви препоръчаме най-близкия цветови нюанс до този, който търсите или аналог в настоящите ни серии бои за коса, които продаваме на българския пазар.

Поздрави,

Златина Димова

Бранд Мениджър

Грижа за косата

Специалист на Арома

Какви са суровините и материалите, които използвате за създаването на Вашите продукти?

Дата: 14.01.2016 Вижте отговора »

 Здравейте,

Благодаря Ви че ни питате! В нашето портфолио има широка гама от продукти, като се започне от шампоани и боя за коса, премине се през кремове и измивни продукти за лице и тяло и стигнем до пасти, четки за зъби и вода за уста. Нашите марки Арома, Астера и Здраве от десетилетия присъстват в домовете на нашите клиенти. Арома вече 90 години се грижи за красотата на българската жена. Всяка минута се продават по три кремчета Здраве на нашия пазар.

Поради това и влаганите суровини и материали са многоо. Има обаче няколко неща, които ги обединяват. Първо, това са качествени суровини от проверени доставчици. Ние работим с водещите в областта си компании на суровини, активни съставки и парфюмни композиции. Като водещия и най-стар български производител на козметика ние се гордеем да зададем стандарта на индустрията. Нашето производство е изкслючително модерно, високотехнологично и спазваме добрите производствени практики. Всеки продукт, който излиза, е напълно проследяем и е минал многостепенен контрол върху качеството, включително върху суровините, опаковките, готовия продукт. Имаме внедрени 3 сертификации по ISO, OHSAS а също BRC и Nordic Label.

Всеки клейм, с който обещаваме действието на нашите продукти, е свързан с изобилието от активни съставки, които влагаме. Много важен и водещ принцип при съставянето на формулациите е да ползваме съставки, които са одобрени одобрени от изключително строгите по отношение на безопасността регулации на Европейския Съюз за козметичните продукти. Същевременно имаме достъп технологично и информационно до всички иновации в областта на козметиката, боите за коса, оралната хигиена и поддържаме и постоянно високо качество на иновативността на вложените активни съставки.

Специалист на Арома

Здравейте на целия Ви екип!
Причината, поради която Ви пиша е по-скоро молба да ми отговорите, ако не е проблем, какъв период от време трябва да използвам охлаждащия антицелулитния гел "Hod Body Slim" и колко пъти на ден? Искам да Ви попитам дали ще е достатъчно да го втривам само в проблемните зони или е необходимо и да масажирам, за да достигна този ефект - намаляване на соната с 2,2 см?
Благодаря Ви предварително за отговоа!

Дата: 10.06.2014 Вижте отговора »

 Здравейте, 

продуктите от серия AROMA HOT Body Slim се ползват сутрин и вечер. Препоръчително е след вземане на душ, тъй като тогава порите са отворени, кожата диша и продукта прониква по-бързо. За добре оформена фигура са необходими 3 неща:

здравословно хранене, спорт и козметични продукти, съпътствани с масажи. 

Масажът ускорява микроциркулацията, мазнините се топят чрез загряване и активните съставки в продукта. Хубаво е да си отделяте по 10-15 минути за масаж на проблемните зони.

Специалист на Арома