Цветовете на 2012

Дамите, които следят движението на тенденциите, винаги отделят внимание на косата си и обичат да експериментират с нейния дизайн и цвят. Модна и стилна, тя придава допълнително чар и освежава образа, даже ако гардероба ви е на повече от година.

Всяка година се появяват нови прически или се завръща времето на забравени тенденции в стил "ретро". Тенденциите се променят не само при прическите но и при цветовете на косата. И сега ще поговорим точно за тях.

През 2012 г. ще бъдат модни няколко тона, от които любителките на модата могат да изберат своя, който е в хармония с прическата и цялостния стил.

През следващата година с особена актуалност ще се отличават естествените оттенъци. Сега е времето да покажете истинския цвят на косата си, основно защото така тя ще изглежда максимално блестяща и здрава. А за ярките тонове е добре да забравите за известно време. Възможно е да се завърнат при нас след известен период, на засега потъват в забрава.
А ето кои са актуалните естествени цветове през 2012-а

Кестеняво
Коса с кестенов цвят с лек червеникав оттенък изглежда прекрасно под слънчевите лъчи. От ярките тонове, модни през изминалия сезон, актуален остава само естествения червен цвят. Крещящото червено, синьо, виолетово и всички други провокативни цветове остават в миналото. Сега на мода излизат и естествените брюнетки, но без наситен въглищен оттенък.

Блонд
Русите момичета са късметлийки през следващата година. Те могат да избират от всякакви светло-руси нюанси. Актуални са даже лененият и пшениченият цвят. Русото през 2012-а обезателно трябва да има червеникав оттенък, който може да се получи с помощта на шампоани, които придават оттенък или с отвара от лайка.

Червено
Любителките на изразителните образи с червен цвят на косата също са големи късметлийки. Именно яркия оттенък на червеното ще бъде модно през 2012 г.
Ако не се решавате на наситено червено, може да добавите лек оттенък към черното или кестенявото. Блондинките могат да освежат прическата с помощта на кичури в карамелената палитра.

Шоколадово
На мода навлизат и всички оттенъци на шоколадовия цвят. Притежателките на черни коси могат да придадат шоколадов нюанс с помощта на шампоани, а блондинките да разнообразят прическата с шоколадови кичури.

 

Прочетете още статии
Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Наличието на патогенни микроорганизми в дома ни представлява риск за здравето ни. Почистването и дезинфекцирането е с цел прекъсване веригата на инфекции.

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

В повечето случаи се наблюдава спонтанно затихване на болестта, но не е изключена и повторната ѝ поява на по-късен етап от живота.

Специализирана грижа за атопична кожа

Специализирана грижа за атопична кожа

Въпреки че за атопичния дерматит все още не е открито лечение, с подходящия терапевтичен план и промени в начина на живот, заболяването може да бъде поставено под контрол.

Зодии и козметика

Зодии и козметика

Открийте кои са най-подходящите за Вас козметични средства според Вашия астрологичен знак.