Какъв е характерът ви според любимия коктейл?

Лятото е сезонът на коктейлите. Едни ги предпочитат с много лед и цветове, други залагат на любим алкохол, а трети избират плодова наслада с красива декорация. Но знаете ли, че именно тези предпочитания издават много за характера ви? И както се твърди, че истинските мъже пият уискито чисто, без лед, така темпераментът на дамите (а и на доста господа) може да бъде разтълкуван според любимия им коктейл.

Е, да започнем с 5 от най-популярните за лятото:

Коктейл „Мохито“
Sweet Mojito

Мохитото е запазената марка на забавните хора. Лесно се въодушевявате и сте винаги готови за парти. Без значение на каква възраст сте, във вас кипи младежки дух и често сте заобиколени от по-млада компания. Обичате приключенията, експериментите и тръпката от непознатото. В същото време не се страхувате да водите задълбочени дискусии на сериозни теми и да демонстрирате зрялост, успех и широко скроен светоглед.

Коктейлът за вашата кожа това лято

Коктейл „Пина Колада“

Коктейл Пина Колада

Тази екзотична напитка навява асоциации за тропически острови, реге музика и бурни нощи. Затова неслучайно е предпочитана от безгрижни и щури натури. Като вас, вероятно. Можете постоянно да си припявате, готови сте да танцувате под дъжда и винаги имате остроумно изказване под ръка. Въпреки това сте изключително добронамерени и сякаш нищо не може да ви разгневи. Сприятелявате се бързо и с всички, а колкото повече се опивате, толкова по-забавни ставате.

Коктейлът за вашата кожа това лято

Коктейл „Цитрус Блъш“

Цитрус блъш

Комбиниращ свежестта и енергизиращите свойства на лайм и грейпфрут, този коктейл е идеалният начин за повдигане на настроението. Вие сте динамични натури, в чието съзнание препускат и се блъскат хиляди мисли, планове и схеми. Или точно обратното – прекалено меланхолични личности, които са пряко зависими от моментното си настроение. Отговорни и целеустремени сте, но имате нужда от подходяща мотивация и от ефективен метод за релаксация.

Коктейлът за вашата кожа това лято

Коктейл „Манго Ласи“

Манго Ласи

Плодова наслада за хора, които умеят да контролират живота си. И да му се наслаждават. Вие можете да се забавлявате и знаете как да го правите пълноценно. Без алкохол и без специална покана. Позитивни и креативни сте, отворени към света и непоколебими в своите принципи и убеждения. Обичате да разполагате с няколко алтернативи и изчаквате достатъчно дълго преди да направите решителната крачка. Разумни и отговорни.

Коктейлът за вашата кожа това лято

Розово шампанско 

Розово шампанско

Коктейлът за вашата кожа това лято

Мнозина вярват, че любителите на шампанско и вино са сноби или прекалено претенциозни. Но тази напитка просто подсказва, че имате изтънчен вкус и деликатно небце. И не се срамувате да харчите парите, които сами сте си спечелили. Освен това можете да намерите повод за празник във всеки момент – дори да сте сами и да искате да вдигнете наздравица за това, което сте – проницателни, самоуверени и умеещи да подбират, докато открият най-доброто!

Коктейлите са идеалният начин мигновено да си доставите прохлада и лятно настроение. При това дори не е нужно да съдържат алкохол. Достатъчно е да включват любимия вкус и да разпръскват аромат. Сега си представете да можете да консумирате тази комбинация по всяко време на денонощието, без да се притеснявате за диетата, времето или трезвостта си. Е, възможно е! С помощта на новата формула душ-гелове, обогатена с уханието на най-популярните коктейли, ще доставите истинска лятна фиеста на сетивата си.

 

Прочетете още статии
Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Наличието на патогенни микроорганизми в дома ни представлява риск за здравето ни. Почистването и дезинфекцирането е с цел прекъсване веригата на инфекции.

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

В повечето случаи се наблюдава спонтанно затихване на болестта, но не е изключена и повторната ѝ поява на по-късен етап от живота.

Специализирана грижа за атопична кожа

Специализирана грижа за атопична кожа

Въпреки че за атопичния дерматит все още не е открито лечение, с подходящия терапевтичен план и промени в начина на живот, заболяването може да бъде поставено под контрол.

Зодии и козметика

Зодии и козметика

Открийте кои са най-подходящите за Вас козметични средства според Вашия астрологичен знак.