Какъв тип сте според … Есенния калейдоскоп

Есента е в разгара си, преливаща от разкошни цветове. Тя е навсякъде - в пламтящите дървета, в шепнещата шума, в натежалите ароматни гроздове... Обагрила е душата Ви и без да подозирате, сте предали нюанса ѝ на своите коси. Любопитни ли сте да узнаете как този спонтанен избор описва същността Ви?

Какъв тип сте според есеения калейдоскоп

Страстна бунтарка

Огнени коси и не по-малко пламенна душа характеризират вашата сложна натура. Провокативната ви външност привлича мъжете, ала вашата необуздана чувственост изпепелява безпощадно мнозина от тях. Лекотата, с която променяте прическата си, както и дръзките нюанси, които избирате, са олицетворение на вашата непредвидимост и непокорен дух. Рядко правите компромиси и не почитате чуждите правила. Затова пък спазвате своето собствено верую, което гласи: бъди различна, но винаги- себе си.

Чаровна самодива

Есента в косите ви с цвят на лешник или кестен ви превръща в истинско горско привидение. Ослепителна сте в своята неподправена красота и малцина могат да ви устоят. Не страдате от излишна суета, но имате високо мнение за себе си, което околните споделят безрезервно. Страните от показността и поради това се придържате към един напълно естествен силует. Харесвате дървесните оттенъци, както и блясъка на слънцето и благородните метали. А зад натуралната ви визия се откроява дълбока и завладяваща душевност.

Палава къщовница

Любителка сте на домашния уют и спокойствието. На лицето ви винаги грее блага усмивка, а цялото ви същество излъчва разбиране и всеотдайност. Често показвате привързаността си към своите близки като ги глезите с приготвени от вас кулинарни изкушения. Вие самите сте едно сладко изкушение, с коси напомнящи ароматна канела, горещо капучино или вкусен карамел. Максимално естествена сте, но това съвсем не означава, че сте скучна. Тъкмо напротив, вие сте палава и с чувство за хумор! Умеете да събуждате интереса на партньора си и да поддържате чувствата му топли в хладните есенни дни, благодарение на своя закачлив нрав и коса с цвят на златна мока.

Романтична мечтателка

Понякога косите ви са искрящо младо вино, а друг път- сладък ликьор, обвит в шоколад. Вие сте създание от друг свят- този на мечтите и идеалистичните очаквания. Тиха и мистериозна, често провокирате любопитството на противоположния пол. Провокирате, но и разочаровате, защото сърцето ви е запазено само за един мъж- онзи, в който ще разпознаете рицарят от своите сънища. Романтичното опиянение, изпълващо живота ви дава отражение върху вашата външност и стил. 

Нежна примадона

Обожавате да сте обект на внимание и грижи, ето защо залагате на визия, излъчваща крехкост и уязвимост. А нима можете да изглеждате истински миловидна, ако косите ви не притежават топъл рус цвят? Вашата беззащитност, обаче е само привидна, а под нея се крие изключително силна и властна жена. Отлично знаете какво искате и не се колебаете да използвате всякакви малки хитринки, за да го получите. Служите си умело с думи и ласки, а когато се наложи доказвате своята „слабост” с неутешими сълзи.

Открихте ли себе си в материала? Ако продължавате да търсите своята истинска същност, облечена в цвят - направете го тук.

 

Прочетете още статии
Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Становище на Арома във връзка с публикации на резултатите от теста на дезинфектанти на Асоциация „Активни потребители“

Безопасност при работа с дезинфектанти

Безопасност при работа с дезинфектанти

При работа с дезинфектанти задължително е да се използват ръкавици, а персоналът, отговорен за хигиенизирането, трябва да бъде снабден с лични предпазни средства като работно облекло, маски и по възможност очила. След работа личните предпазни средства се отстраняват внимателно, а тези, предназначени за еднократна употреба се изхвърлят безопасно.

Хигиена в офиса

Хигиена в офиса

На работното място (бюра, маси, дръжки на врати и прозорци, осветителни ключове, бутони на асансьори и банкомати, вендинг-машини и др.) и използваните предметите (телефони, клавиатури на различни устройства, монитори, ключове и др.), както и повърхности в санитарни помощения (седалки на тоалетни чинии, мивки, кранове и др.) трябва неколкократно (3-4 пъти на ден) да бъдат избърсвани с дезинфектант.

Хигиена в дома

Хигиена в дома

В домакинството е достатъчно да се извършва дезинфекция веднъж дневно, най-вече след влизане отвън. Подовите настилки могат да бъде забърсвани с моп или кърпа, напоени в разтвор на почистващ препарат след всяко влизане в дома.