Лосион, крем или мляко за тяло?

Но няма да сбъркате, какъвто и продукт да използвате за подхранване, възстановяване и овлажняване на кожата.

Зависи дали предпочитате плътната текстура на крема, леката на лосиона или воднистата на млякото. Но няма да сбъркате, какъвто и продукт да използвате за подхранване, възстановяване и овлажняване на кожата.
 

За да бъде кожата ви копринено гладка, мека и нежна, задължително използвайте подхранващи, възстановяващи и овлажняващи продукти за тяло. Освен по ефекта, който оказват върху кожата, съставките и аромата, козметичните продукти за тяло се различават и по консистенция – кремът е с плътна текстура, лосионът с по-лека, а млякото с водниста. Изборът е индивидуален според нуждите на кожата и начинът по-който го усещате. Много сухата кожа значително подобрява състоянието си от богатата текстура на крема за тяло.

Как се нанасят лосиона, крема и млякото за тяло?
Лосионът, кремът и млякото за тяло се нанасят след баня върху изсушена или влажна кожа (в зависимост от конкретната марка). Ако имате повече време, масажирайте леко, докато го нанасяте. Не забравяйте тила, китките и стъпалата. Масажирайте бавно и по-дълго там, където кожата загрубява лесно – лактите, коленете, раменете. Някои продукти за тяло имат специфично въздействие. Например стягащите се прилагат върху зони с проблемна кожа (обикновено на корема и бедрата).

През лятото се препоръчва тялото да се маже редовно с хидратиращи и подхранващи лосиони, кремове и млека за тяло. Ето и нашите предложения:

 Източник: rozali.com

Прочетете още статии
Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Становище на Арома във връзка с публикации на резултатите от теста на дезинфектанти на Асоциация „Активни потребители“

Безопасност при работа с дезинфектанти

Безопасност при работа с дезинфектанти

При работа с дезинфектанти задължително е да се използват ръкавици, а персоналът, отговорен за хигиенизирането, трябва да бъде снабден с лични предпазни средства като работно облекло, маски и по възможност очила. След работа личните предпазни средства се отстраняват внимателно, а тези, предназначени за еднократна употреба се изхвърлят безопасно.

Хигиена в офиса

Хигиена в офиса

На работното място (бюра, маси, дръжки на врати и прозорци, осветителни ключове, бутони на асансьори и банкомати, вендинг-машини и др.) и използваните предметите (телефони, клавиатури на различни устройства, монитори, ключове и др.), както и повърхности в санитарни помощения (седалки на тоалетни чинии, мивки, кранове и др.) трябва неколкократно (3-4 пъти на ден) да бъдат избърсвани с дезинфектант.

Хигиена в дома

Хигиена в дома

В домакинството е достатъчно да се извършва дезинфекция веднъж дневно, най-вече след влизане отвън. Подовите настилки могат да бъде забърсвани с моп или кърпа, напоени в разтвор на почистващ препарат след всяко влизане в дома.