Лунен хороскоп за красота

Лунният цикъл продължава 30 дена, а всеки ден от този период има своя уникалност. Астролозите казват, че фазите на луната оказват влияние и върху начина, по който тялото ни реагира на козметичните ритуали, които извършваме. Има по-добри и не толкова подходящи дни за козметични процедури през месеца. Вижте в кои дни през 2016 г. антицелулитните процедури, отслабването, епилацията, хидратацията, подхранването, дълбокото почистване и лечението на акне биха били особено ефективни.

 

 Разкрасяване според лунния календар

Това са дните, които в които усилията ви за разкрасяване ще дадат особено добър резултат. Разбира се грижи за външния си вид е добре да полагате всеки ден - така, че дарявайте ежедневно тялото си  с глътка красота за по-дълготрайна младост. 

Използвайте нашите промоции, за да бъдат усилията ви освен успешни и финансово ефективни.

Прочетете още статии
Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Наличието на патогенни микроорганизми в дома ни представлява риск за здравето ни. Почистването и дезинфекцирането е с цел прекъсване веригата на инфекции.

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

В повечето случаи се наблюдава спонтанно затихване на болестта, но не е изключена и повторната ѝ поява на по-късен етап от живота.

Специализирана грижа за атопична кожа

Специализирана грижа за атопична кожа

Въпреки че за атопичния дерматит все още не е открито лечение, с подходящия терапевтичен план и промени в начина на живот, заболяването може да бъде поставено под контрол.

Зодии и козметика

Зодии и козметика

Открийте кои са най-подходящите за Вас козметични средства според Вашия астрологичен знак.