Лунен хороскоп за красота

Лунният цикъл продължава 30 дена, а всеки ден от този период има своя уникалност. Астролозите казват, че фазите на луната оказват влияние и върху начина, по който тялото ни реагира на козметичните ритуали, които извършваме. Има по-добри и не толкова подходящи дни за козметични процедури през месеца. Вижте в кои дни през 2016 г. антицелулитните процедури, отслабването, епилацията, хидратацията, подхранването, дълбокото почистване и лечението на акне биха били особено ефективни.

 

 Разкрасяване според лунния календар

Това са дните, които в които усилията ви за разкрасяване ще дадат особено добър резултат. Разбира се грижи за външния си вид е добре да полагате всеки ден - така, че дарявайте ежедневно тялото си  с глътка красота за по-дълготрайна младост. 

Използвайте нашите промоции, за да бъдат усилията ви освен успешни и финансово ефективни.

Прочетете още статии
Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Становище на Арома във връзка с публикации на резултатите от теста на дезинфектанти на Асоциация „Активни потребители“

Безопасност при работа с дезинфектанти

Безопасност при работа с дезинфектанти

При работа с дезинфектанти задължително е да се използват ръкавици, а персоналът, отговорен за хигиенизирането, трябва да бъде снабден с лични предпазни средства като работно облекло, маски и по възможност очила. След работа личните предпазни средства се отстраняват внимателно, а тези, предназначени за еднократна употреба се изхвърлят безопасно.

Хигиена в офиса

Хигиена в офиса

На работното място (бюра, маси, дръжки на врати и прозорци, осветителни ключове, бутони на асансьори и банкомати, вендинг-машини и др.) и използваните предметите (телефони, клавиатури на различни устройства, монитори, ключове и др.), както и повърхности в санитарни помощения (седалки на тоалетни чинии, мивки, кранове и др.) трябва неколкократно (3-4 пъти на ден) да бъдат избърсвани с дезинфектант.

Хигиена в дома

Хигиена в дома

В домакинството е достатъчно да се извършва дезинфекция веднъж дневно, най-вече след влизане отвън. Подовите настилки могат да бъде забърсвани с моп или кърпа, напоени в разтвор на почистващ препарат след всяко влизане в дома.