Продукти на Арома Козметикс получиха златен приз за дизайн от наградите на ФАРА 2013

Опаковките на новата антицелулитна серия AROMA HOT Body Slim и AROMA HOT Body Lift & Firm взеха златно отличие за дизайн на ФАРА 2013 в категорията за "Дизайн и текст, Опаковки и етикети".  Награденият проект е разработен от студио за стратегически дизайн „Ентусиазъм“. 

XIV-тото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА 2013, се проведе от 11 до 14 септември 2013 год. в к.к. Албена и мина под надслов „Най-добрите ще оцелеят“. Студио „Ентусиазъм“ взе приз, с което „позлати“ съвместната си работа с „Арома Козметикс“ АД. Благодарение на реализираните съвместни проекти, Арома наложи новата си идентичност, а чрез продуктите успява да се наложи като европейски лидер в бранша.

Aroma Hot Body

 

Иновативните серии на Арома - AROMA HOT Body Slim и AROMA HOT Body Lift & Firm се състоят от продукти, които предлагат интензивна грижа за борба с несъвършенствата на кожата – целулит и стрии.

Продуктите Aroma HOT Body Slim, съдържат уникална антицелулитна съставка Pink Pepperslim™. Тя намалява размерите на мастните депа и ги разгражда, като видимо заглажда „портокаловата“ кожа и намалява обиколката на ханша, талията и бедрата с до 2 см, само за месец. Двата серума Aroma HOT Body Lift & Firm, съдържат съставки, които увеличават еластичността на кожата и имат незабавен лифтинг 

ефект.


 

 

 

Прочетете още статии
Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Становище на Арома във връзка с публикации на резултатите от теста на дезинфектанти на Асоциация „Активни потребители“

Безопасност при работа с дезинфектанти

Безопасност при работа с дезинфектанти

При работа с дезинфектанти задължително е да се използват ръкавици, а персоналът, отговорен за хигиенизирането, трябва да бъде снабден с лични предпазни средства като работно облекло, маски и по възможност очила. След работа личните предпазни средства се отстраняват внимателно, а тези, предназначени за еднократна употреба се изхвърлят безопасно.

Хигиена в офиса

Хигиена в офиса

На работното място (бюра, маси, дръжки на врати и прозорци, осветителни ключове, бутони на асансьори и банкомати, вендинг-машини и др.) и използваните предметите (телефони, клавиатури на различни устройства, монитори, ключове и др.), както и повърхности в санитарни помощения (седалки на тоалетни чинии, мивки, кранове и др.) трябва неколкократно (3-4 пъти на ден) да бъдат избърсвани с дезинфектант.

Хигиена в дома

Хигиена в дома

В домакинството е достатъчно да се извършва дезинфекция веднъж дневно, най-вече след влизане отвън. Подовите настилки могат да бъде забърсвани с моп или кърпа, напоени в разтвор на почистващ препарат след всяко влизане в дома.