Продукти на Арома Козметикс получиха златен приз за дизайн от наградите на ФАРА 2013

Опаковките на новата антицелулитна серия AROMA HOT Body Slim и AROMA HOT Body Lift & Firm взеха златно отличие за дизайн на ФАРА 2013 в категорията за "Дизайн и текст, Опаковки и етикети".  Награденият проект е разработен от студио за стратегически дизайн „Ентусиазъм“. 

XIV-тото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА 2013, се проведе от 11 до 14 септември 2013 год. в к.к. Албена и мина под надслов „Най-добрите ще оцелеят“. Студио „Ентусиазъм“ взе приз, с което „позлати“ съвместната си работа с „Арома Козметикс“ АД. Благодарение на реализираните съвместни проекти, Арома наложи новата си идентичност, а чрез продуктите успява да се наложи като европейски лидер в бранша.

Aroma Hot Body

 

Иновативните серии на Арома - AROMA HOT Body Slim и AROMA HOT Body Lift & Firm се състоят от продукти, които предлагат интензивна грижа за борба с несъвършенствата на кожата – целулит и стрии.

Продуктите Aroma HOT Body Slim, съдържат уникална антицелулитна съставка Pink Pepperslim™. Тя намалява размерите на мастните депа и ги разгражда, като видимо заглажда „портокаловата“ кожа и намалява обиколката на ханша, талията и бедрата с до 2 см, само за месец. Двата серума Aroma HOT Body Lift & Firm, съдържат съставки, които увеличават еластичността на кожата и имат незабавен лифтинг 

ефект.


 

 

 

Прочетете още статии
Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Наличието на патогенни микроорганизми в дома ни представлява риск за здравето ни. Почистването и дезинфекцирането е с цел прекъсване веригата на инфекции.

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

В повечето случаи се наблюдава спонтанно затихване на болестта, но не е изключена и повторната ѝ поява на по-късен етап от живота.

Специализирана грижа за атопична кожа

Специализирана грижа за атопична кожа

Въпреки че за атопичния дерматит все още не е открито лечение, с подходящия терапевтичен план и промени в начина на живот, заболяването може да бъде поставено под контрол.

Зодии и козметика

Зодии и козметика

Открийте кои са най-подходящите за Вас козметични средства според Вашия астрологичен знак.