Рецептата за женската красота с Камелия Воче

Камелия Воче за красотата 

Естествена, лъчезарна и много искрена, Камелия Воче сподели с нас някои мисли за жените, красотата и ценните мигове в живота.

1. Какво означава за теб красотата?

Красотата е да се чувстваш добре в кожата си... да си наясно със себе си! Не е нужно да си природно красив, за да раздаваш красота край себе си!

2. Става ли жената по-хубава с годините?

Жената, когато е на 20 е красива с младоста, с невинноста... напред във времето се разхубавява, защото знае какво да прави с красотата, как да я обогати, колко да покаже и колко да остави за себе си!!!

3. Какво според теб прави една жена  красива и желана и на 50?

Никога не съм вярвала, че на 50 години, жената може да е много желана, много харесвана, обожавана. Cпоред мен всяка възраст трябва да се живее правилно и да ни доставя удоволствие да сме на 50.

4. Пречи или помага красотата на една жена да бъде професионално успяла?

В днешно време ми се струва, че красотата е вредна, защото сме свикнали да гледаме на красивата жена с недоверие. Това идваше от времената, в които жената беше необразована и неподготвена. Сега една супер добра бизнес лейди, която е красива, на пръв поглед се приема с недоверие. Тя трябва да се доказва.

 
Камелия Воче
5. Разбра ли какво наистистина харесват мъжете?

Мъжете харесват онова, което харесваме и ние, с малки изключения се разминаваме в търсенията.

6. Кой е най-красивият миг в живота ти?

Не е само един... Моментите от порастването на децата ми, прохожданията, проговарянето, любовите им и някои мои незабравими сценични изяви.

7. Каква е рецептата за твоята сияеща външност?

Според мен нямам рецепта, защото се храня неправилно, тоест по много и пържено, и тестено, и сладко. Спортът е нещо великолепно.

8. Кой е най-важният ежедневен ритуал за разкрасяване, който никога не пропускаш?

За да имаме красиво лице с гладка и сияеща кожа е важно да го почистваме добре.

9. Защо избра да бъдеш лице на козметиката на Арома?

От доста години, може би от детската ми възраст знам, че съставките на българската козметика са натурални и с много интересен произход. От друга страна аминопептидите и арганово масло са наистина елексир за всяка кожа.

10. Кое е най-красивото нещо, което би си пожелала?

Да съм здрава и винаги да имам тази енергия.

11. Каква е твоята тайна мисия в живота?

Нямам тайна мисия. Всичко, което правя е открито и с много любов.

12. Кой би се радвала да бъде твой съквартирант в живота и защо?

Имам такъв идеал, но ще стои в сърцето ми !!! :*

13. Коя е твоята малка рецепта за красота?

Маска с изцедено кисело мляко и овесени ядки.
 

Вижте продуктите от козметичната серия Aroma Intensive Wrinkle Reducer, на които е рекламно лице Камелия Воче.

Прочетете още статии
Безопасност при работа с дезинфектанти

Безопасност при работа с дезинфектанти

При работа с дезинфектанти задължително е да се използват ръкавици, а персоналът, отговорен за хигиенизирането, трябва да бъде снабден с лични предпазни средства като работно облекло, маски и по възможност очила. След работа личните предпазни средства се отстраняват внимателно, а тези, предназначени за еднократна употреба се изхвърлят безопасно.

Хигиена в офиса

Хигиена в офиса

На работното място (бюра, маси, дръжки на врати и прозорци, осветителни ключове, бутони на асансьори и банкомати, вендинг-машини и др.) и използваните предметите (телефони, клавиатури на различни устройства, монитори, ключове и др.), както и повърхности в санитарни помощения (седалки на тоалетни чинии, мивки, кранове и др.) трябва неколкократно (3-4 пъти на ден) да бъдат избърсвани с дезинфектант.

Хигиена в дома

Хигиена в дома

В домакинството е достатъчно да се извършва дезинфекция веднъж дневно, най-вече след влизане отвън. Подовите настилки могат да бъде забърсвани с моп или кърпа, напоени в разтвор на почистващ препарат след всяко влизане в дома.

Пандемия и превенция

Пандемия и превенция

Намираме се в извънредно положение във връзка с пандемията от COVID-19. Предприети са мерки за ограничаване разпространението на новият коронавирус (SARS-CoV-2). Тези мерки, обаче, не могат да гарантират успех, ако цялото общество не участва активно.