Три причини да използваме балсам против пърхот

Балсам против пърхотДопълнителна сила в борбата с упорития пърхот

Балсамът против пърхот в съчетание с шампоан против пърхот дава допълнителна сила в борбата с упорития пърхот, като контролира растежа на гъбичката, причиняваща пърхот, намалява възпалението и успокоява скалпа. Балсамите Здраве Актив са формулирани със същата комбинация от активни съставки като шампоаните Здраве Актив с цел подсилване действието на шампоана за постигане на бърз и траен ефект при симптоми на най-упорит пърхот.

 
Стилизиращо действие

Освен противопърхотно действие, всеки балсам има подхранващо и стилизиращо действие. Кондициониращите съставки на балсама правят косата мека, лесна за разресване, придават й блясък. Също така заздравяват косъма по цялата дължина и овлажняват и успокояват скалпа.

 
Всеобхватна грижа за косата

Когато използвате шампоан против пърхот от серията Здраве Актив, имате възможност да изберете  допълнителна грижа, използвайки балсам от същата серия като шампоана - за заздравяване, за тънка коса, за чувствителен скалп. Така ще неутрализирате повече от един проблем. Разработени да имат максимален ефект когато се използват заедно, те допълват действието си за постигане на най-добър противопърхотен и кондициониращ резултат върху косата.

 

Прочетете още статии
Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Дезинфекциращият антибактериален гел Чисто е одобрен и включен в Регистъра за биоциди на МЗ

Становище на Арома във връзка с публикации на резултатите от теста на дезинфектанти на Асоциация „Активни потребители“

Безопасност при работа с дезинфектанти

Безопасност при работа с дезинфектанти

При работа с дезинфектанти задължително е да се използват ръкавици, а персоналът, отговорен за хигиенизирането, трябва да бъде снабден с лични предпазни средства като работно облекло, маски и по възможност очила. След работа личните предпазни средства се отстраняват внимателно, а тези, предназначени за еднократна употреба се изхвърлят безопасно.

Хигиена в офиса

Хигиена в офиса

На работното място (бюра, маси, дръжки на врати и прозорци, осветителни ключове, бутони на асансьори и банкомати, вендинг-машини и др.) и използваните предметите (телефони, клавиатури на различни устройства, монитори, ключове и др.), както и повърхности в санитарни помощения (седалки на тоалетни чинии, мивки, кранове и др.) трябва неколкократно (3-4 пъти на ден) да бъдат избърсвани с дезинфектант.

Хигиена в дома

Хигиена в дома

В домакинството е достатъчно да се извършва дезинфекция веднъж дневно, най-вече след влизане отвън. Подовите настилки могат да бъде забърсвани с моп или кърпа, напоени в разтвор на почистващ препарат след всяко влизане в дома.