Три причини да използваме балсам против пърхот

Балсам против пърхотДопълнителна сила в борбата с упорития пърхот

Балсамът против пърхот в съчетание с шампоан против пърхот дава допълнителна сила в борбата с упорития пърхот, като контролира растежа на гъбичката, причиняваща пърхот, намалява възпалението и успокоява скалпа. Балсамите Здраве Актив са формулирани със същата комбинация от активни съставки като шампоаните Здраве Актив с цел подсилване действието на шампоана за постигане на бърз и траен ефект при симптоми на най-упорит пърхот.

 
Стилизиращо действие

Освен противопърхотно действие, всеки балсам има подхранващо и стилизиращо действие. Кондициониращите съставки на балсама правят косата мека, лесна за разресване, придават й блясък. Също така заздравяват косъма по цялата дължина и овлажняват и успокояват скалпа.

 
Всеобхватна грижа за косата

Когато използвате шампоан против пърхот от серията Здраве Актив, имате възможност да изберете  допълнителна грижа, използвайки балсам от същата серия като шампоана - за заздравяване, за тънка коса, за чувствителен скалп. Така ще неутрализирате повече от един проблем. Разработени да имат максимален ефект когато се използват заедно, те допълват действието си за постигане на най-добър противопърхотен и кондициониращ резултат върху косата.

 

Прочетете още статии
Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Чистота и хигиена. Въпрос на дезинфекция

Наличието на патогенни микроорганизми в дома ни представлява риск за здравето ни. Почистването и дезинфекцирането е с цел прекъсване веригата на инфекции.

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

Кога изчезва детския атопичен дерматит?

В повечето случаи се наблюдава спонтанно затихване на болестта, но не е изключена и повторната ѝ поява на по-късен етап от живота.

Специализирана грижа за атопична кожа

Специализирана грижа за атопична кожа

Въпреки че за атопичния дерматит все още не е открито лечение, с подходящия терапевтичен план и промени в начина на живот, заболяването може да бъде поставено под контрол.

Зодии и козметика

Зодии и козметика

Открийте кои са най-подходящите за Вас козметични средства според Вашия астрологичен знак.