Здраве, красота и любов в годината на коня - II-ра част

 Астролочина прогноза за здраве, красота и любов в годината на коня.

Прически и зодии

Везни

Здраве: Трябва напълно да преосмислите настоящия си начин на живот, з ада не закъсате в здравословно отноешение. Научете се да контролирате желанията си и предвидете достатъчно време за упражнения и почивка. През първото полугодие направете важните профилактични прегледи. Внимавайте с рисковите дейности.

Красота: Благословени сте с младоликост, затова се грижете добре за външния си вид. Използвайте качествена козметика и грим в красиви цветове, така че да карате околните да се чудят за реалната ви възраст. Светлосиньото е подходящо, за да поддържа вътрешния ви баланс и да подчертава нежните ви черти.

Любов: През този период ще осъзнаете, че любовта не винаги е розова. Ще трябва да балансирате, за да запазите настоящата връзка. Научете се да споделяте нуждите и емоциите си с партньора и ще направите голяма крачка напред. Възможни са изкушения, които да ви отклонят от правия път, но останете верни на сърцето си.

  Прически и зодии

Скорпион

Здраве: Тъй като имате силна умствена и физическа издръжливост, уменията и действията ви ще бъдат впечатляващи. Все пак към средата на годината може да ви сполети нервно напрежение, което да премине в депресия. Отделете време за почивка и повдигане на духа. Хранете се здравословно и пийте витамини.

Красота: Вие сте динамични, социални и все пак се държите на дистанция. Наблегнете на тъмните и чувствени нюанси като бургундско, боровинково, класическо черно, с които ще изглеждате стилно, но секси. Опитайте опушен грим за драматизъм и тайнственост или напълно естествена визия, в зависимост от настроението.

Любов: Очакват ви повече динамика и чувства. Тъй като през първото полугодие е възможно да се срещате с повече хора на различни мероприятия, не позволявайте това да се отрази на връзката ви. Много вълнение и страст за онези, които вече са сключили брак. Не допускайте никакви раздори с партньора.

 

Прически и зодии

Стрелец

Здраве: Очакват ви някои дребни неразположения, но като цяло ще сте в добра форма. Старайте се да балансирате между работата и почивката, в противен случай се пригответе за мускулни спазми, нервен срив или подобно. Не се претоварвайте с упражнения и увеличете приема на протеини и фибри в менюто.

Красота: Притежавате вроден чар и атлетична фигура. Но трябва да ги подчертаете, за да бъдат забелязани. Избягвайте естествената визия – в грима заложете на наситени нюанси, например синьо-зелено, канелено. Облеклото подбирайте също ярко, но и удобно, за да не ви пречи да се движите волно. Помислете за нова прическа.

Любов: Ако искате дълготрайна сериозна връзка или настоящата ви е в период на криза, ще се наложи да преосмислите любовните си интереси. Научете се да прощавате и да забравяте, но и не позволявайте на партньора ви да се чувства несигурен. Нужно е да се изяснете сами със себе си.
Козирог
 

Прически и зодииКозирог

Здраве: Ще бъдете в добра форма през повечето време, но стресът все пак може да причини някои неразположения. Потърсете артистични или духовни начини да се разтоварите от грижите и да се възстановявате след натоварване. Поставете си здравословни цели и се опитайте да ги постигнете. Промяна в храненето върши чудеса.

Красота: Грацията и елегантността са ваше предимство. Затова можете да си поозволите както семпли и елегантни решения, така и по-дръзки – и в грима, и в облеклото. Земните тонове като кафяво и златисто ще ви придават решително и отговорно излъчване, а червеното – фатална категоричност.

Любов: Очакват ви повече оживление и пищност, отколкото сте си представяли. Партньорът ви ще бъде ваше вдъхновение и на моменти ще имате чувството, че не можете да контролирате емоциите и сетивата си. Оставете го да ви води. Бъдете готови за диалог и обмяна на идеи. Ако сте необвързани ви очакват нови връзки.

 

Прически и зодииВодолей

Здраве: Ще сте в добра форма, но може да ви налегне умора. Емооционалните ви запаси ще бъдат подложени на изпитание заради множетсво тревоги, ядове и дразнения. За да се разсеете наблегнете на спортни и артистични прояви. Или идете на дълго отлагана почивка. Ограничете сладкото и мазното и пазете очите си.

Красота: Продължавайте да задоволявате желанията си да глезите външния си вид, защото именно в това е чарът ви. Експериментирайте с дръзки цветове, тоалети и прически, но само като допълнение на естествената ви красота. Лилавите нюанси ще ви направят по-дружелюбни и благоразположени. И ше ви придадат кралско излъчване.

Любов: Очакват ви мир и хармония във връзката или брака. Ще можете максимално да се наслаждавате на времето с любимия или да откриете сродната си душа, ако сте необвързани. Но ще се наложи да направите някои корекции, ако възникнат търкания. Положете всички усилия да го разберете и да останете заедно.

 

Прически и зодии

Риби

Здраве: Бъдете внимателни с физическите си и умствени ходове, тъй като са възможни фази на неразположение. Починете си от трескавия начин на живот с някакъв вид терапия и не бъдете прекалено стриктни в храненето, защото само ще си навредите. Опитайте спортни занимания и повече течности, з ада държите проблемите настрана.

Красота: По природа сте нежни и мечтателни души, така че се опитайте да комбинирате нежните нюанси с нещо по-дръзко и ярко, което ще ви вдъхне повече решителност. Използвайте креативността си, за да комбинирате тоалетите и аксесоарите, и помислете да боядисате косата си за повече атрактивност.

Любов: Очакват ви нови преживявания и нови предизвикателства. Ще разполагате с много възможности да покажете най-доброто от себе си на любимия човек. При недоразумения запазвайте спокойствие и оставете нещата сами да се наредят. Необвързаните съвсем скоро може би ще срещнат любовта на живота си.
Ако се вслушате в някои от предсказанията, годината на Коня може да се окаже по-успешна и по-добра от предишната. Но няма да разберет дали е така, ако не опитате!

 

Вижте годишния хороскоп за останалата част от зодиите - Здраве, красота и любов в годината на Дървения Кон - I част.


 

Прочетете още статии
Безопасност при работа с дезинфектанти

Безопасност при работа с дезинфектанти

При работа с дезинфектанти задължително е да се използват ръкавици, а персоналът, отговорен за хигиенизирането, трябва да бъде снабден с лични предпазни средства като работно облекло, маски и по възможност очила. След работа личните предпазни средства се отстраняват внимателно, а тези, предназначени за еднократна употреба се изхвърлят безопасно.

Хигиена в офиса

Хигиена в офиса

На работното място (бюра, маси, дръжки на врати и прозорци, осветителни ключове, бутони на асансьори и банкомати, вендинг-машини и др.) и използваните предметите (телефони, клавиатури на различни устройства, монитори, ключове и др.), както и повърхности в санитарни помощения (седалки на тоалетни чинии, мивки, кранове и др.) трябва неколкократно (3-4 пъти на ден) да бъдат избърсвани с дезинфектант.

Хигиена в дома

Хигиена в дома

В домакинството е достатъчно да се извършва дезинфекция веднъж дневно, най-вече след влизане отвън. Подовите настилки могат да бъде забърсвани с моп или кърпа, напоени в разтвор на почистващ препарат след всяко влизане в дома.

Пандемия и превенция

Пандемия и превенция

Намираме се в извънредно положение във връзка с пандемията от COVID-19. Предприети са мерки за ограничаване разпространението на новият коронавирус (SARS-CoV-2). Тези мерки, обаче, не могат да гарантират успех, ако цялото общество не участва активно.