Страна на красотата

Как да избера подходящия нюанс боя за коса?

 

Как да избера цвят?

Разгледайте опаковките на Aroma Style и потърсете най-близкия цвят до вашия. Ако ви е трудно да прецените, използвате кичур коса, който да доближите до cнимката на кутията. Ако сте пред монитора, можете да сложите пред себе си огледало и да го доближите до снимката на кичура коса в сайта или пък да отворите своя снимка. Ако избирате цвета си online, имайте предвид, че настройките на дисплея ви може леко да променят реалния цвят.

  • Ако искате да направите косата си по-тъмна, можете без проблем да изберете, който и да е по-тъмен от вашия цвят от палитрата на Aroma Style.
  • Ако сте избрали по-светли нюанси за косата си, първо трябва да обезцветите косъма с подходящ изсветляващ продукт за коса и след това да нанесете избрания цвят. Тази процедура изтощава косъма, затова е добре да почакате с боядисването (до 2-3 дни след изсветляването).

За да не се изненадате неприятно при драстични промени в стила на косата си, преминавайте към избрания цвят плавно – в рамките на няколко боядисвания.

Ако не можете да прецените кой цвят да изберете, заложете на по-светлия. След това по-лесно би могъл да бъде коригиран.
Възможно е да се появят леки нюанси във вашия цвят, по-различни от тези на опаковката. Това е резултат от индивидуалния ви цвят, количеството бели коси, жизнеността на косъма.

 

Прочетете още статии
Хигиена на ръцете

Хигиена на ръцете

Хигиената на ръцете е една от най-важните мерки за предотвратяване разпространението на вирусни инфекции, включително и на новият коронавирус (SARS-CoV-2). Миенето на ръцете се извършва с достатъчно количество сапун, който се втрива в мокрите ръце, така че да покрие изцяло кожата. Oбтриването продължава минимум 20 секунди, следва изплакване с вода и подсушаване.

Как да изберем дезодорант?

Как да изберем дезодорант?

Класически дезодорант или дезодорант против изпотяване, рол он или спрей – кой от тях отговаря на нашите нужди?

Как да изберем козметика за тяло?

Как да изберем козметика за тяло?

Многообразието от козметични средства и приканващи реклами често поражда колебание. Кое от тях да изберете, за да утолите потребностите на своята кожа? Всъщност, отговорът е скрит в самия въпрос – най-напред определете нейните нужди.

Как да различим мазния от сухия пърхот?

Как да различим мазния от сухия пърхот?

Диференцирането на отделните видове пърхот е първата крачка към поставянето на точна диагноза и необходимо условие за успешното отстраняване на дерматологичния проблем.