Страна на красотата

Как да избера подходящия нюанс боя за коса?

 

Как да избера цвят?

Разгледайте опаковките на Aroma Style и потърсете най-близкия цвят до вашия. Ако ви е трудно да прецените, използвате кичур коса, който да доближите до cнимката на кутията. Ако сте пред монитора, можете да сложите пред себе си огледало и да го доближите до снимката на кичура коса в сайта или пък да отворите своя снимка. Ако избирате цвета си online, имайте предвид, че настройките на дисплея ви може леко да променят реалния цвят.

  • Ако искате да направите косата си по-тъмна, можете без проблем да изберете, който и да е по-тъмен от вашия цвят от палитрата на Aroma Style.
  • Ако сте избрали по-светли нюанси за косата си, първо трябва да обезцветите косъма с подходящ изсветляващ продукт за коса и след това да нанесете избрания цвят. Тази процедура изтощава косъма, затова е добре да почакате с боядисването (до 2-3 дни след изсветляването).

За да не се изненадате неприятно при драстични промени в стила на косата си, преминавайте към избрания цвят плавно – в рамките на няколко боядисвания.

Ако не можете да прецените кой цвят да изберете, заложете на по-светлия. След това по-лесно би могъл да бъде коригиран.
Възможно е да се появят леки нюанси във вашия цвят, по-различни от тези на опаковката. Това е резултат от индивидуалния ви цвят, количеството бели коси, жизнеността на косъма.

 

Прочетете още статии
Как да изберем дезодорант?

Как да изберем дезодорант?

Класически дезодорант или дезодорант против изпотяване, рол он или спрей – кой от тях отговаря на нашите нужди?

Как да изберем козметика за тяло?

Как да изберем козметика за тяло?

Многообразието от козметични средства и приканващи реклами често поражда колебание. Кое от тях да изберете, за да утолите потребностите на своята кожа? Всъщност, отговорът е скрит в самия въпрос – най-напред определете нейните нужди.

Как да различим мазния от сухия пърхот?

Как да различим мазния от сухия пърхот?

Диференцирането на отделните видове пърхот е първата крачка към поставянето на точна диагноза и необходимо условие за успешното отстраняване на дерматологичния проблем.

Как да стегнем ръцете?

Как да стегнем ръцете?

Отпуснатата кожа е сериозно предизвикателство за самочувствието на всяка жена. Но предизвикателството може да бъде преодоляно. Вижте как.