Страна на красотата

Как да върна естествения цвят на косата си

естествен цвят на косатаАко не сте доволни от резултата след боядисване, не е необходимо да си скубете косата! Можете да използвате обезцветяващ продукт (класически Блондор) с 9% или 12 % окислител, който ще премахне трайната боя от косата и ще обезцвети косъма близо до вашия естествен цвят. Използвайте продукта спрямо указанията на производителя.

В никакъв случай не използвайте Блондор на пудра, защото той е силен обезцветяващ продукт и ще премахне не само синтетичните, но и естествените пигменти от косъма. В този случай може да премахне и част от меланина в косъма, който изгражда естествения цвят на косата Ви!

Прочетете още статии
Хигиена на ръцете

Хигиена на ръцете

Хигиената на ръцете е една от най-важните мерки за предотвратяване разпространението на вирусни инфекции, включително и на новият коронавирус (SARS-CoV-2). Миенето на ръцете се извършва с достатъчно количество сапун, който се втрива в мокрите ръце, така че да покрие изцяло кожата. Oбтриването продължава минимум 20 секунди, следва изплакване с вода и подсушаване.

Как да изберем дезодорант?

Как да изберем дезодорант?

Класически дезодорант или дезодорант против изпотяване, рол он или спрей – кой от тях отговаря на нашите нужди?

Как да изберем козметика за тяло?

Как да изберем козметика за тяло?

Многообразието от козметични средства и приканващи реклами често поражда колебание. Кое от тях да изберете, за да утолите потребностите на своята кожа? Всъщност, отговорът е скрит в самия въпрос – най-напред определете нейните нужди.

Как да различим мазния от сухия пърхот?

Как да различим мазния от сухия пърхот?

Диференцирането на отделните видове пърхот е първата крачка към поставянето на точна диагноза и необходимо условие за успешното отстраняване на дерматологичния проблем.