10 звездни прически за черна коса

Много хора смятат, че черната коса е прекалено строга и състарява, но всъщност тя придава елегантност и мистериозност. Много хубаво стои, ако имате блед или светъл цвят на лицето, тъй като се създава контраст. Черната коса е подходяща за по-изчистени или геометрични прически. Ето и малко звездно вдъхновение:

Дитс фон Тийз  Кортни Кокс

Ретро стилът от 50-те години има силно влияние както в модата, така и в прическите. Дита фон Тийз изглежда прекрасно с тези големи, добре оформени вълни, които е комбинирала с ярко червено червило и бяла кожа – абсолютна класика.

Косата на актрисата Кортни Кокс е разделена на прав път по средата, след което е оформена в небрежен страничен кок. Тази прическа е подходяща и за вечерно парти, и за офиса.
Салма Хайек Соланж Ноулс
Неповторимо очарователна, американската актриса с мексикански произход Салма Хайек, е вързала висок кок и е акцентирала плътния черен цвят на косата си с шнола с големи блестящи камъни. Ако пък вие сте щура и темперамента, ви предлагаме да си накъдрите косата както сестрата на Бионсе – Соланж Ноулс. Може да го направите също с ролки или с плитки.
Никол Шерцингер Риана
Никол Шерцингер също е заложила на ретро влиянието. За да си направите подобна прическа, трябва да създадете обем в предната част на главата, а останалата коса да я вържете на висока конска опашка. Дамите с къса коса могат да изкопират прическата на Риана, която е тип момчешка, но на нея й стои много сладко.
Ако пък обичате да експериментирате, прическата на певицата Джеси Джей е тъкмо като за вас. Тя е с прав бретон , а краищата на косата са боядисани в лилаво (може цветът да е розов, син, жълт...) Бай Линг
Ако пък обичате да експериментирате, прическата на певицата Джеси Джей е тъкмо като за вас. Тя е с прав бретон , а краищата на косата са боядисани в лилаво (може цветът да е розов, син, жълт...) Нещо екзотично – китайската актриса Бай Линг е прибрала дългата си черна коса на висок кок, като е пуснала един кичур свободно да пада покрай лицето.
Ким Кардашиян Кейти Пери
Риалити звездата Ким Кардашиян е разделила косата си на прав път по средата, зализала я много добре и я е вързала на опашка. Супер лесна прическа, която е подходяща за вечерно излизане. И тъй като е лято – няма да сбъркате, ако си направите свежа прическа като на Кейти Пери. Тя е сплела косата си на плитка тип диадема и е сложила живи цветя в косата. Разбира се, може да ги заместите просто с флорална диадема.

 Решите ли да направите своя избор в загадъчно черно - разгледайте тук.

 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"