10 звездни прически за дами с червена коса

Дамите с червена коса се възприемат като забавни, страстни жени, които не се страхуват да казват това, което мислят. Според последните изследвания червенокосите жени са по-сексуално активни, отколкото притежателките на какъвто и да е друг цвят коса. На подсъзнателно ниво човек забелязва руменината по бузите и пламенните тонове в косата и ги свързва с висока плодовитост и сексуално здраве.

Бледите жени трябва да избягват цвят на косата, който изглежда твърде естествено, и вместо това да заложат на контраста. Червените нюанси наистина могат да подчертаят луничките и жълтите оттенъци.

Ще ви представим 10 звездни прически, които може да си направите сами, за да изглеждате неотразимо:

  Дрю Баримор 

Първо ще започнем с нещо изключително лесно и лежерно – прическата на актрисата Блейк Лайвли. Всичко, което трябва да направите, е да се изкъпете, да подсушите леко косата си и да я намачкате с пяна за коса.

Обичате къдриците? Тогава със сигурност трябва да пробвате прическата на Дрю Баримор. Може да си накъдрите косата с ролки или преса, като големината на къдриците зависи от вашия вкус.
 Скарлет Йохансон  Кристина Хендрикс
Тази година ретро вълната също е на мода, така че може да последвате примера на актрисата Скарлет Йохансон, която е заложила на големи къдрици и повече обем. Друга почитателка на ретро стила е актрисата Кристина Хендрикс. Накъдрете леко косата си и направете обем в задната част на главата. Комбинирайте прическата си с ретро грим.
 Джесика Частейн  Ема Стоун
Ако нямате много време, просто вържете косата си на небрежна опашка като звездата Джесика Частейн. Друг вариант е да си изправите косата с преса или сешоар като Ема Стоун. Разделете косата си на страничен път и приберете един кичур с фиба.
  Линдзи Лоън 
Обичаме плитките, затова нямаше как да не покажем тази страхотна прическа на певицата Риана, която обича да експериментира с цвета на косата си. На тази снимка звездата е с тъмно червена коса, която я е сплела на плитка житен клас. Линдзи Лоън също често обича да сменя цвета на косата си. Актрисата изглежда много съблазнително с червена коса, която е накъдрена в долната част.
 Флорънс Уелч Рейчъл МакАдамс 
Известна червенокоска е певицата Флорънс Уелч. Тя рядко се разделя с огнения цвят на косата си, който издава горещия й темперамент. Нейната прическа представлява плитка тип корона, която е украсена със златна верижка. И тъй като времето е много горещо, няма да сбъркате, ако приберете косата си на висок кок, като актрисата Рейчъл МакАдамс. Може да украсите кока с цвете, шнола с камъчета или да си сложите лента за коса, както е направила звездата.

 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"