10 звездни прически за руса коса

Изкусителни или невинни блондинките винаги с лекота привличат мъжките погледи и провокират фантазията. Това важи с особена сила за звездните русокоски! Русокосите актриси винаги са били подходящи за ролята на жената-хамелеон. Това е така, защото една блондинка може мигновено да се превърне от жена с ангелско или аристократично изражение в закачлива лолитка, дяволска изкусителка или романтична мечтателка. Вижте как носят косите си.

През годините Никол Кидман имаше няколко опита да смени цвета на косата си, но като цяло не изневери на русото. Този цвят й отиваше както в еротичните сцени на „Широко затворени очи”, така и в мистерията „Другите”. Уникална плетеница от свободно спускащи се кичури, прибрани ниско над тила й придават неповторима изисканост и замечтана небрежност. Скарлет Йохансон винаги е била безумно привлекателна и изкусителна. Това се дължи не само на женствените й форми, но и на русата й коса, която винаги е във формата на меки вълни, придаващи й много романтичен вид.
Стилна, красива, успяла... това е Гиунет Полтроу. За ефектния й вид допринася перфектно изправената й коса, от която не се показва дори косъмче в грешната посока. Говорейки за успели и красиви жени, които имат силно изразена сексуалност, не може да не споменем Сара Джесика Паркър. Нейният цвят прелива от светло кестеняво към русо. Подобна прическа е за по-смелите дами, които обичат да експериментират.
А какво ще кажете за младата Дженифър Лорънс от The Hunger Games? Невинно изражение, което може да подлуди всеки мъж. Косата й изглежда не само естествена, но и напомня сладък мед. Топлите пъстри нюанси проблясват като меките лъчи на есенно слънце. Бретонът подсилва младежката безгрижност на визията й. Не може да не споменем и Кристина Агилера. Тя почти винаги е разчитала на ледено русия цвят, който подчертава екстравагантната й същност. Прибраната на една страна коса създава измамно усещане за сдържаност на фона на палавите къдрици.
Гуен Стефани е популярна с бунтарската си, но сдържана визия. При нея никога нищо не е прекалено и оставя доста на фантазията. Яркото й червено червило се вързва страхотно с невероятно белите зъби и русата й коса. Независимо дали е с кецове, кубинки или на токчета, тя просто е неотразима. Както и на тази снимка, тя винаги изглежда така сякаш полага минимални усилия, за да изглежда добре – просто оставя кичур пред лицето си и пристяга останалата част отзад... Но нека минем малко и на спортна тема... напоследък една успешна тенисистка стана още по-обсъждана у нас, заради връзката й с българския тенисист Григор Димитров. Мария Шарапова винаги е с отлична визия, независимо дали е на корта, на романтична среща или дава интервю на фенове. Прибраната коса определено е едно универсално и практично решение, което ще е винаги актуално, независимо от избрания цвят на косата.
 
За да изглеждате като Рита Ора - направите cи френска плитка. Съберете косата си на една страна. Хванете тънък кичур над ухото си и го сплетете на малка плитка. По същия начин сплетете и останалата част от косата си, като вплетете малката плитка в голямата. Оставете съвсем малка част от косата си, за да завържете малко ластиче. Може да добавите панделка, ако искате да сте по-закачливи. Усмивката е задължителна. Според някои хора да си блондинка направо си е професия. Рийз Уидърспун с уверен и секси стил, вдъхнови много жени, че трябва да вярват повече в себе си и доказа, че красивият външен вид не изключва интелигентността. Заложете на романтичните вълни в русите коси, които определено носят късмет на блондинките.

 Ако не сте блондинка, можете бързо да промените нещата. Ето някои идеи

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"