Цветни акценти за лятото

Лятото вече се вижда зад ъгъла, а с него и дългоочакваната лятна почивка. Ако все още не си започнала да се подготвяш за летните месеци, можеш да започнеш още сега като промениш косата си по свеж и забавен начин. Добави цветни акценти или няколко разпилени кичура в ярки цветове като розово, синьо, зелено или оранжево, за да носиш лятното, слънчево настроение навсякъде със себе си. Ето как звездите постигат това.

Кейти Пери

Кейти Пери

Косата на певицата е минавала през всички цветове на дъгата много пъти – виждали сме я с ярко синя коса, ягодово руса, гарваново черна, бонбонено розова и какво ли още не. Препоръчваме ти ако имаш тъмна коса като нейната да избереш няколко кичура около лицето си в розово, които ще добавят повече цвят и свежест към излъчването ти.

Рейчъл Макадамс

Рейчъл Макадамс

Актрисата не е от жените, които правят драстични промени с косата си, но изборът на свежи кичури е точно попадение и й придава младежко излъчване.

Селена Гомез

Селена Гомез

Не е задължително кичурите да са абсолютно видими. Можеш да ги направиш от вътрешната страна на косата, точно зад ушите, като тези на Селена Гомез. По-тъмните цветове като синьо и лилаво, се забелязват по-трудно и винаги можеш да ги прикриеш ако решиш.

Пинк

Пинк

Кой друг, ако не Пинк, би си боядисал косата в розово? Това е най-модерният цвят за кичури тази година и няма да сбъркаш ако оцветиш бретона или кичурите около лицето си в него.

Кристина Агилера

 

В миналото сме виждали Х-Тина с разноцветни кичури върху русата й коса, но в последно време тя залага само на розовите и лилави оцветявания по краищата.

Дакота Фанинг

Дакота Фанинг

Най-доброто решение е да боядисаш цветно само най-долният пласт на косата си, точно отзад на тила както е направила Дакота. Така той няма да се забелязва, освен ако не изкараш кичурите напред или не вържеш косата си на висока опашка.

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора обича цветните съчетания и често го показва в прическите си. Можеш да пресъздадеш визията й като боядисаш само краищата на косата в права черта, а не в преливащ цвят - тип омбре.

Деми Ловато

Деми Ловато

Не е задължително да избереш само един цвят – Деми Ловато перфектно комбинира бяло-лилаво омбре с тъмната си коса и изглежда зашеметяващо.

Сиена Милър

Ако имате светла коса, добра промяна би бил избора на тъмно ягодово русо и нежни розови кичури, точно като тези на Сиена – те прекрасно ще подчертаят летния ви загар.

Кейша

Кейша

Кейша също залага на розовото и зеленото, но в много бледи, почти незабележими нюанси. В съчетание с късата й прическа на леки вълни, визията е хит за лятото и горещите слънчеви дни край водата.

 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"