Цветни експерименти - брюнетка, блондинка, червенокоса

Всяка жена обича разнообразието. Особено когато става въпрос за външния й вид. Какво правим всички, когато сменим прическата, пробвали сме да се разнообразим с бретон или нови фиби? Сменяме цвета!

Решението никак не е лесно за взимане, но понякога това е най-желаната и най-добрата промяна. Певиците и актрисите са истински жени-хамелеони. През годините те сменят различни дължини, прически, цветове, атрибути за коса, някои дори се сбогуват с цялата си грива.

Нека проследим как се променя излъчването на някои знаменитости, залагайки на различен цвят (русо, червено, черно).

И говорейки за промяна, няма как да не се сетим за горещата дива Риана. Само за последните 5 години тя излизаше на сцена с коренно различна визия всеки път. Независимо от цвета или нюанса, тя винаги изглежда зашеметяващо, но се вижда как русото я прави много по-сериозна и елегантна. С черния цвят сякаш е в стихията си – весела и щура, а червеното й придава невероятна визия на кукла Барби.

Риана

Риана Риана Риана

 Риана  Риана 


Най-добрата й приятелка, Кейти Пери не остава по-назад.Тя също обича различните визии и скандалните изяви. Да си го кажем направо. Тези красиви очи изпъкват най-много с черната й коса, която я прави доста по-зряла. Русият цвят, съчетан със син кичур и извити краища е подходящ за типичното й сценично поведение на бунтарка и различна изпълнителка, червеният цвят (клонящ повече към рижаво) определено й придава вид на малка лолитка. Хем изглежда невинна, хем секси и закачлива.


Кейти Пери Кейти Пери

Кейти Пери

Пълна противоположност на тази скандалност е актрисата Никол Кидман. Бившата съпруга на Том Круз също смени цвета на косата си през годините, но никога не изневери на изискания си стил, дори и в еротичния филм „Широко затворени очи“. Не сме свикнали да я виждаме с черна коса, но тя прави така, че сините й очи да изпъкват, а кожата й да изглежда още по-бяла. Русото сякаш я прави перфектната блондинка – изтънчена, красива, забележима и нежна. Рижаво червеното отива на по-зрялата й възраст като й придава аристократичен външен вид.

Никол Кидман  Никол Кидман

Никол Кидман

Бионсе общо взето винаги се е придържала към русия и карамеления цвят, но известно време залагаше на черното. Противно на логиката, с тъмна коса тенът й се откроява доста по-забележимо. Освен това чертите й изпъкват повече – скулите са по-силно изразени, а зъбите още по-блестящи и бели. По едно време снимка, на която певицата е с червена коса обиколи нета. Единственото, което стана след това беше хората да обсъждат как копира Риана. За разлика от нея, Бионсе не изглежда като кукла с този цвят, а неестествено.

Никол Кидман Бионсе Бионсе

Какъв по-подходящ цвят от червения за Скарлет Йохансон (скарлет означава „червен“ на английски)? Всъщност никой не може да каже кой цвят е най-подходящ за нея, тъй като тя винаги изглежда неотразимо. Нищо не може да направи плътните й устни и нежното й излъчване по-различни.

Скарлет Йохансон  Скарлет ЙохансонСкарлет Йохансон 

 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"