Ефектни прически с плитки

Плитките са модерни от няколко сезона, така че няма да сбъркате, ако решите да сплетете косата си. Ние ще ви покажем 10 идеи за страхотни плитки, с които ще изглеждате на гребена на вълната.

Първото ни предложение е за традиционна плитка, при която косата се разделя на три равни кичура, които след това се сплитат. Плитката може да бъде разположена отзад или пък от едната страна на главата.

Плитки 

Ако обичате коковете, завържете косата си на висока опашка, след което я сплете на традиционна плитка. Накрая я усучете около ластика, за да се образува ефектен кок и захванете края с фиба към основата на косата.

плитки

Романтичните дами могат да заложат на плитка тип корона, при която част от косата се сплита, така че се образува естествена диадема. Косата се връзва на две високи опашки и всяка от тях се сплита. След това всяка плитка се завърта към другата страна на главата и се защипва с фиби. Подпъхнете краищата, така че да не стърчат, за да може да се получи ефект тип корона.

Плитки

Обичате бохо стила, тогава си направете като тази прическа, при която косата е прибрана на опашка и са сплетени няколко традиционни плитки. Създайте обем в горната част на главата и сте готова.

Плитки

Много модерна и тази година сред плитките е френска рибена кост. Плитката започва от горната част на главата, като се сплита цялата коса. Използвайте пръстите на ръцете си, за да държите отделните кичури докато ги сплитате.

Плитки

 

Може да разнообразите френската рибена кост, вплитайки цветна панделка.

плитки

Ако не искате цялата коса да е сплетена, може да направите като Парис Хилтън, при която само малка част от косата е на плитка. Другата е оформена на леки къдрици, които падат свободно.

Плитка

Дамите, които обичат да привличат вниманието и не се страхуват да експериментират, могат да пробват тази плитка, при която косата се връзва на висока конска опашка. След това се сплита, така че да образува нещо като бретон.

Плитки

Може също така да сплетете цялата си коса на няколко плитки, които да захванете с фиби към главата , както е направила актрисата Лиа Мишел.

плитки

Можете също и да сплетете две малки плитки от двете страни на главата, след което да ги захванете отзад, както е при Линдзи Лоън. Останалата част от косата може да завържете на небрежна опашка или да я пуснете свободно да пада.

 плитки

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"