Как прическата подмладява

Имате ли идея кои са подмладяващите прически? С наближаването на празниците често се замисляме за отлитащата година и за годините в нашия календар.  За да се сещате за тази тема с удоволствие ще ви представим някой дребни женски  хитринки за визуално подмладяван.

Тази седмица Мишел Пфайфър сподели, че ако се наложи, би си направила козметична корекция, за да изглежда по-добре, защото никак не е приятно да „виждаш как остаряваш на екрана“. Но и дребни промени в стила на прическата могат да имат завиден резултат.

Актрисата Ейми Полър показва, че с по-обемна коса, една идея по-тъмен цвят и хубав бретон, сложен на една страна по овала на лицето (вляво) определено изглежда по-свежа и млада.
Ейми Полър подмладяващи прически    Ейми Полър подмладяващи прически 
Въпреки че снимката вляво е заснета 2 години по-късно от тази вдясно, Емили Блънт определено изглежда по-млада на нея. Рязката смяна на цвета наистина подмладява някои дами. Консултирайте се с фризьора си. Така тенът Ви може да изглежда много по-естествен и да Ви отиват повече секси ярки червила.

Емили Блънт - подмладяващи прически   Емили Блънт - подмладяващи прически

Всестранно развитата Мена Сувари доказва, че трябва много да внимавате с късите прически. Те могат да Ви направят много дръзки и секси, с нетипична визия (ляво) или да Ви направят да изглеждате старомодни, мъжествени и неподдържани.

Мена Сувари - подмладяващи прически   Мена Сувари

Зоуи Салдана от „Аватар“ пък демонстрира как коса, която няма блясък и не е нито права, нито оформена в букли или къдрици, изглежда изтощена и състарява визията й (дясно). С точните продукти и с помощта на преса или маша всичко може да се промени (ляво).

Зоуи Салдана - подмладяващи прически   Зоуи Салдана - подмладяващи прически
Може и да не сте си давали сметка, но топирането също може да ни състари. Катрин Хейгъл изглежда много по-добре на снимката вляво, където е придала обем на косата си със закачливи и добре подредени къдрици. Топираната и разпиляна коса определено отнема от блясъка и красотата й.

Катрин Хейгъл - подмладяващи прически   Катрин Хейгъл - подмладяващи прически

И все пак никога не се предавайте! Йоко Оно дава страхотен пример за подражание. Макар да е на цели 80 години, тя не изглежда като баба. Може да се е разделила с някогашните си дълги коси, но сега винаги има интересна шапка и други аксесоари, които я подмладяват.

   Йоко Оно -  подмладяващи прически   Йоко Оно -  подмладяващи прически   Йоко Оно - подмладяващи прически

 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"