Модни тенденции при мъжките бради и мустаци

За да бъде един мъж истински „лъмбър” не е достатъчно само да има брада. Той е дивакът на града, който идва, за да детронира метросексуалните си събратя. Зад грубоватата си, космата външност, този мъж прикрива изтънчена натура – той гордо носи окосменото си лице, често в комбинация с перфектна прическа, има културни интереси и държи на природосъобразния начин на живот. Добре дошли в модерната джунгла, дами! А ето и кои са последните модни тенденции при оформянето на бради и мустаци.

Традиционен хипстър стил

Дейвид Бекъм е сред почитателите на хипстърската брада. Характерното при нея е, че не се оформя изобщо – просто се оставя да расте, докато накрая не ѝ писне (което е малко вероятно). Друга особеност на този вид бради е, че се комбинират с перфектна прическа за по-светска визия. За предпочитане е косата също да е със завидна дължина, за да изглежда симетрично.

Модни тенденции при мъжките бради и мустаци - Дейвид Бекъм

„Тони Старк”

Тази брада е кръстена на главния герой от поредицата „Железният човек”. Съвсем не е изненадващ фактът, че именно Робърт Дауни Джуниър се подвизава с нея – все пак, актьорът влезе в ролята на Тони Старк и изглежда още не може да излезе от нея. Имайте предвид, че на много малко мъже би стояла добре подобна брада. За нея се изисква широка брадичка, силна челюст и слабо лице.

Модни тенденции при мъжките бради и мустаци - Робърт Дауни Джуниър

Козя брадичка

Козята брадичка, която не трябва да се бърка с Ван Дайк, е запазена марка на много холивудски актьори, сред които се нареждат Джони Деп и Брад Пит. Тя осигурява отлично прикритие за тези, които имат триъгълни лица или остри брадички.

Модни тенденции при мъжките бради и мустаци - Брад Пит

Закачлива и добре оформена

Рядко можем да видим симпатичния Раян Гослинг с гладко лице. Той обича да експериментира с космите по лицето си и на почти всяко светско събитие е с нова „прическа”. През последните няколко месеца той залага на добре оформена брада с ясно изразени мустаци.

Модни тенденции при мъжките бради и мустаци - Райън Гослинг

Викториански стил

След края на кримската война героите се завръщат с буйно окосмени лица. Тогава хората започват да асоциират мъжката брада със смелост, почтеност и войнишка чест. По този начин голямата, неоформена брада се превръща в символ на Викторианската епоха. Робърт де Ниро съживява старата мода и днес е горд собственик на гъста брада.

Модни тенденции при мъжките бради и мустаци - Робърт Де Ниро

 

ОТКРИЙТЕ СВОЯ СОБСТВЕН ЗВЕЗДЕН СТИЛ С GREYFIX For Men
4 естествени цвята боя за коса, брада и мустаци, които ще Ви  придадат неустоимо излъчване и чар

GreyFix for Men GreyFix For MenGreyFix For MenGreyFix For Men

кестеняв                         светло кестеняв                 тъмно кестеняв                         черен

 


 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"