Сватбени прически

Всяка жена иска да изглежда блестящо на сватбата си. Рокля, бельо,обувки, чанта, бижута... Прическата е едно от най-важните неща, за които полагаме грижи, тъй като косата е символ на женственост. Тя трябва да допълва визията ни и най-вече – да отива на формата и тена на кожата ни.

                    

 

Безспорно вдигната коса е елегантна и шик, затова много дами се спират точно на такава прическа за големия ден. Ако имате дълга коса, възможностите са наистина много. Може да си направите изчистен елегантен вдигнат кок.

Също така може да се спрете на прическа, при която косата е прибрана и е създаден обем в задната част на главата.Украсете с дантела и живи беля цветя и ще сте неотразима.
Друг вариант е тази прекрасна романтична прическа с розови рози.
За дамите, които не обичат пригладените прически, може да заложите на небрежен кок, при който бретонът е топиран и прибран нагоре.

Ако искате да покажете вашата дива страна, топирайте цялата коса .Доста обемна прическа за по-смели дами.
Жените с къдрава коса могат да заложат на естествените си къдрици, които са оформили добре. Пуснете ги да падат свободно и ще сте прекрасна.
Друг вариант за къдрокоските е да преметнат коса си на една страна.
Жените с къдрава коса също така могат да вдигнат част от косата и да оставят другата да пада свободно. За да сте като истинска принцеса на сватба си, си сложите тиара и сте готова.
Ако нямате къдрици, направете си букли. Буклите придават обем на косата и са изключително нежни. Разделете косата на прав път и я преметнете на една страна. Може да си сложите воал или някое украшение за коса.
Може да си направите традиционна прическа или нещо по-интересно. Важно е да ви отива, за да сте неотразима в сватбения си ден.

 Стилът на прическата е важен, но ако решите да промените и цвета на косата си в този най-тържествен ден - ето малко вдъхновение

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"