Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Напоследък мъжките прически станаха не по-маловажни от женските такива, а господата буквално се надпреварват, за да приведат косата си в крак с модните тенденции. Водещите трендове за сезон пролет/лято 2016 са наистина доста разнообразни, така че всеки мъж може да преоткрие себе си.

“Фейд“

“Фейд“ модерни прически за мъже пролет/ лято 2016

Това е прическа с много агресивно избръснато отстрани, преливащо към по-дълга коса в горната част. Подходящо се комбинира с добре оформена брада, която може да е както дълга и гъста, така и по-къса. Важното е да е съчетана по дължина с горната част на косата.

Войнишки стил

войнишки стил - модерните прически за мъже пролет/ лято 2016

Това е един от стиловете, който издържа теста на времето през годините. Тази супер-къса прическа е в типичен „казармен“ стил, но не можем да отречем, че е доста секси - покрай ушите и врата косата е максимално къса, а отгоре на темето е леко по-дълга.

С път от едната страна

с път от едната страна  - модерните прически за мъже пролет/ лято 2016

Тази прическа е вдъхновена от 60-те години на ХIХ век, но може да бъде забелязана доста често и през новия сезон пролет/лято 2016. Тя би стояла идеално на мъжете с гъста и права коса, като може да бъде разнообразена със стилизиращ продукт с мокър ефект.

Хипстърски стил

хипстърски стил - модерните прически за мъже пролет/ лято 2016

През последните години мъжкият перчем премина през различни вариации – голям или малък, със спокоен или структуриран начин на подстригване. Хипстърската тенденция с текстуриран бретон е особено актуална и лесна за поддръжка.


Ако искате да освежите и цвета си, да покриете вече прошарени коси или просто някаква промяна - експериментирайте с нашата пяна-боя GreyFix. Ефектът ще получите само след 7 минути.

4 естествени цвята боя за коса, брада и мустаци, които ще Ви  придадат неустоимо излъчване и чар

GreyFix for Men GreyFix For MenGreyFix For MenGreyFix For Men

кестеняв                         светло кестеняв                 тъмно кестеняв                         черен

 


 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"

Тенденции в прическите за пролет/лято 2016

Тенденции в прическите за пролет/лято 2016

Модните тенденции при косите за пролетно-летния сезон на 2016 представени от звездните красавици. Провокирайте въображението си!