Тенденции в прическите за Пролет/Лято 2015

Надали има жена, която умее да поддържа перфектна прическа през зимата, когато на почит са топлите шапки и големите вълнени шалове. И въпреки че студеният сезон е в състояние да осуети всички планове за прилежна фризура, пролетта вече чука на вратата ни, за да се реваншира. Ето защо днес ще ви запознаем с пролетните тенденции при дамските прически, които успяха да се наложат като абсолютни лидери през новия сезон.

1. Лоб

Сигурно помните колко беше модерно да оформяме косата си в „боб” преди няколко сезона. Е, модните критици решиха да разнообразят стандартното каре с помощта на братовчед му „лоб”, който се различава от предшественика си с повече дължина и пластичност. Звездите, които се спряха на тази свежа тенденция, са Селена Гомес и Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Тенденции в прическите пролет/лято 2015 - Селена Гомес  Тенденции в прическите пролет/лято 2015 - Роузи Хънтингтън-Уайтли

2. Меки кичури

Вече може да си отдъхнем, че прословутото преливащо омбре е напуснало завинаги модните подиуми. Негов достоен заместник са деликатните кичури, които обгръщат лицето с мекота. Техниката се нарича "Babylights" и е перфектният вариант за жени, които не искат да променят цвета на косата си, а само да му вдъхнат нов живот за идващата пролет. Миранда Кер побърза да освежи визията си за пролетта с нежни златисти кичури в унисон с новата тенденция. 

Тенденции в прическите за пролет/лято 2015 Тенденции в прическите за пролет/лято 2015

3.Момчешки късо

По нищо не личи прическата, която Майли Сайръс наложи още миналата година скоро да излиза от светлината на прожекторите. Дори напротив! Все повече знаменитости залагат на рокаджийската визия, като една от тях е Скарлет Йохансон.

Тенденции в прическите за пролет/лято 2015 - Майли Сайръс  Тенденции в прическите за пролет/лято 2015 - Скарлет Йохансон

4. Тъмно, още по-тъмно…

Тъмната грива се оказа изключително съблазнителна както за Ема Уотсън, така и за Мила Кунис. Независимо дали сте се спрели на най-плътния абаносов нюанс, или на меката топлина на капучино, брюнетките определено ще са на почит през пролетта и лятото. Ако нямате късмета да сте в актуалния за сезона нюанс - можете да изберете своя нов тук 

Тенденции в прическите за пролет/лято 2015 - Ема Уотсън  Тенденции в прическите за пролет/лято 2015 - Мила Кунис

5. Драстична промяна

Разбира се, човек понякога има нужда да направи нещо откачено, за да се почувства добре. Явно Ким Кардашиян и Кейти Пери са именно в такъв период…

 Тенденции в прическите за пролет/лято 2015 - Кейти Пери  Тенденции в прическите за пролет/лято 2015 - Ким Кардашиян

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"