Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Някои от секссимволите на Холивуд съвсем не се притесняват от годините, които се трупат зад гърба им и носят с гордост белезите на старостта. Като вечния красавец Джордж Клуни, например. Други пък залагат на сигурното и редовно се боядисват, за да скрият прошарените си коси. Разбира се, има и трета категория актьори, които обичат разнообразието и съвсем не мислят, че боядисването на косата е запазена марка за нежния пол. Едно е сигурно – всички те са неподправени чаровници, независимо с какъв нюанс грива се подвизават!

Бен Афлек

Чаровният актьор и режисьор напоследък премина през доста трудности, свързани с развода му с Дженифър Гарнър. През последните години постоянно го виждахме с прошарена коса, но откакто се включи в отбора на ергените, Бен Афлек започна да се боядисва.

Бен Афлек

Матю Макконъхи

Матю Макконъхи винаги е разтапял женските сърца с русите си къдрици. В последно време обаче актьорът тотално промени визията си, пускайки си гъста брада и боядисвайки косата си в тъмен тон.

Матю Макконъхи

Робърт Патисън

Трябва да признаем, че Робърт Патисън изглежда страхотно, независимо от цвета на косата му! Секси вампирът от сагата „Здрач“ редовно експериментира с гривата си за разнообразие – през медени и светлокестеняви тонове до съвсем тъмни нюанси.

Робърт Патисън

Чанинг Тейтъм

Чаровникът Чанинг Тейтъм също промени цвета си наскоро, макар все още да нямаше бели коси. Не можем да отречем, че и така изглежда супер!

 Чанинг Тейтъм

Брад Пит

На известния актьор годините започнаха да му личат и той бе принуден да посегне към боята за коса, за да съхрани имиджа си на секссимвол. Със съпруга като Анджелина Джоли, той няма друг избор освен да изглежда перфектно.

Брад Пит

  

ОТКРИЙТЕ СВОЯ СОБСТВЕН ЗВЕЗДЕН СТИЛ С GREYFIX For Men
Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"

Тенденции в прическите за пролет/лято 2016

Тенденции в прическите за пролет/лято 2016

Модните тенденции при косите за пролетно-летния сезон на 2016 представени от звездните красавици. Провокирайте въображението си!