Звездни прически - дълга - къса коса

Искате нова прическа, но Ви е страх да се разделите с няколко сантиметра от косата си? Вижте тези звезди и сами ще забележите, че понякога късата коса променя външния вид като подчертава красивите Ви черти и скрива малките недостатъци.

Никол Ричи

До началото на тази година Никол Ричи беше с по-дълга коса. В края на април звездата се появи с видимо по-къса, но също така здрава и бляскава коса. Новата дължина скрива високото й чело, подчертава лешниковия цвят на очите й и се слива перфектно с тена на кожата й. Видимо подмладена.

      

 

Дженифър Лорънс

Само за една година актрисата Дженифър Лорънс смени и цвета, и дължината на косата си. Така овалът на лицето й определено има по-женствен вид, а цветът на очите й изпъква повече.

    

Чарлийз Терон

Чарлийз не веднъж е показвала, че не се страхува от драстичните промени във външния си вид. Тя е доказателство за това, че на красивата жена й отиват всякакви прически. С дълга коса има по-романтичен вид, а с къса - по-нетипичен и бунтарски. Тук въпросът опира до предпочитанията.

       

Ан Хатауей

Ан обра овациите с късата си коса на New York City Ballet Gala през 2012 година. Момчешката прическа й отиваше, защото има много нежни и женствени черти. И все пак никой не може да отрече, че изглежда страхотно и с по-дълга коса.

     

Бруклин Декър

Докато Бруклин се подвизаваше като един от ангелите на Victoria's Secret, беше с дълга коса. Откакто се отдаде на актьорската си кариера обаче, тя реши да скъси дължината и да има по-делови вид, за да бъде възприемана по-сериозно.

     

Риана

В началото на кариерата си певицата Риана беше с много семпла прическа. След това мина през всякакви промени – цветове, кичури, дължини. Тя определено няма спирачки. Ако сте толкова смела, колкото е тя, може да пробвате актуалната прическа, в която от едната страна косата е дълга, а от другата – обръсната.

          

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"