Звездни прически с бретон

От няколко сезона бретоните са на мода и нямат намерение да си тръгват. Независимо дали имате къдрава, на вълни или права коса, има подходящи прически, с които ще изглеждате прекрасно. Ето и 10 звездни дами, които ще ви накарат да поискате бретон.

Тейлър Суифт
Бретонът на певицата е плътен и достига линията на веждите, което го прави перфектен за дами с овални лица. Има едно неудобство – ще трябва да го подстригвате на всеки две седмици, ако не искате да ви влиза в очите.

Тейлър Суифт

Диана Агрон

Бретонът на актрисата е на една страна, което е перфектно за прическа тип боб с дължина до рамото. Когато сте при фризьора, просто поискайте бретон на пластове, който постепенно се слива с останалата част от косата.

Диана Агрон

Мишел Обама

Миналата година прическата й със закръглен бретон предизвика особено вълнение, след като съпругата на американския президент бе забелязана за пръв път с нея през януари, непосредствено преди второто встъпване в длъжност на Барак Обама. Тогава държавният глава се пошегува, че най-важното събитие на уикенда преди полагането на клетвата е новият бретон на жена му.

Мишел Обама

Кели Роуланд

Изпълнителката от Destiny’s Child, която в момента се подвизава соло, е с бретон, който спира точно преди скулите. Прическа като тази изглежда страхотно на дами с продълговати лица, тъй като покрива голяма част от лицето и така балансира дължината му.

Кели Роуланд 

Кимбърли Колдуел

Независимо дали имате естествена вълниста коса или искате да я стилизирате като репортерката Кимбърли Колдуел, страничният бретон изглежда закачливо, когато има много пластове.

 Кимбърли Колдуел

Минка Кели

Тази прическа, при която бретонът е леко накъдрен, привлича вниманието към очите. Ако имате дълга коса, лесно може да постигнете тази визия с по-голяма маша или ролки за коса. Фиксирайте със здрав лак за коса.

 Минка Кели

Руни Мара

Актрисата стана известна с прецизно отрязания си бретон, който е със средна дължина. Тази прическа перфектно подчертава формата на лицето.

 Руни Мара

Одри Тоту

Френската актриса има къса прическа с неравен бретон.

Одри Тоту

Ашли Симпсън

На тази снимка сестрата на Джесика Симпсън е с изключително дълъг прав бретон, който покрива очите й.

Ашли Симсън

Кейт Мос

Бретонът на манекенката, която този месец навърши 40 години, е по-небрежен. Перфектно решение за жени, които не обичат да отделят много време за косата си.

Кейт Мос

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"