Звездни прически за дълга коса

Ексцентричната и съблазнителна актриса Бай Линг може да бъде както невероятно женствена и елегантна, така и нетипична и авангардна. С привидно една и съща прическа, тя изглежда по два различни начина. На едната снимка е вдигнала само част от косата си назад, оставяйки закачливи кичури да се спускат по раменете й. На другата пък е оставила два кичура и всичко останало е събрала в екстравагантен кок, захванат с голяма черна роза (шнола).

 Прически за дълга коса      Прически за дълга коса

Мексиканската актриса с гореща кръв Салма Хайек винаги изглежда перфектно и определено често присъства в мъжките фантазии. Естествени буйни къдрици, обем в корените и големи букли в краищата или раздвижен кок с плитки – три лесни и интересни варианта за носене на дълга коса, с които Салма изглежда неотразимо.


Прически за дълга коса Прически за дълга коса Прически за дълга коса
Певицата, изпълнила едни от най-силните соул парчета, Алиша Кийс винаги е променяла дължината на косата си. На първата снимка разкрива красивото си лице с леко дръпната коса назад. Може да се постигне с повече пяна в корените или просто с няколко фиби. За визията й от втората снимка е необходимо косата да бъде отметната на една страна и да й се направят едри букли (с маша) в краищата, а на последната невероятните й естествени къдрици са изправени само в корените, опънати са със стегнат ластик, а останалото е подредено в обемна опашка.

  Прически за дълга коса Прически за дълга коса


Актрисата от сериала „Секс до дупка“ Наташа Макелоун несъмнено може да си позволи да не прави нищо с невероятно гъстата си и дълга коса, но не можем да отречем, че прибраната ретро прическа определено й отива. Тази промяна във външния вид може да бъде постигната само с опашка на една страна и леко повдигнат бретон, захванат с фиба.

Прически за дълга коса   

Ако искате нещо по-шантаво, то Аврил Лавин може да ви вдъхнови. Вплетете си плитки рибена кост от едната страна, а останалата част от косата си топирайте за по-пънкарски вид. Сложете си някой откачен аксесоар като интересна диадема или голяма панделка или просто си направете шарени и необикновени кичури. Важното е да се забавлявате.

Прически за дълга коса  Прически за дълга коса  Прически за дълга коса

 

Прочетете още статии

със съдействието на Iwoman.bg - модерната жена

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Вечните секс символи на Холивуд, които се боядисват

Холивудските красавци, които редовно боядисват косата си, за да запазят очарователния си имидж на неостаряващи чаровници.

Известни спортисти, които боядисват косите си

Известни спортисти, които боядисват косите си

Всеки иска да изглежда млад и атрактивен. Това важи с пълна сила и за спортистите, за които младостта е много важно условие за спортните им успехи. И доста от тях вече посягат към мъжките бои за коса, за да прикрият следите на времето.

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Тенденции при мъжките прически за пролет/лято 2016

Модерните прически за мъже за сезон пролет/лято 2016

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Тенденции при абитуриентските прически за 2016 година

Абитуриентската прическа е изключително важен елемент от подготовката за "Голямата вечер"