Конкурс "Моята украса, вдъхновена от природата" - приключил

Конкурс "Моята украса, вдъхновена от природата"

Магията на сезоните носи послание – да живеем в хармония с Природата. Въпреки че населяваме един индустриализиран свят с всичките негови предимства и недостатъци, постоянно има възможности да се доближим до нея. Покажете ни как украсявате своя дом през есента и зимата. Изпратете ни снимка на вашата есенна или коледна декорация.

Нека заедно да се потопим в магията на празниците и да забравим платмасите, купешките играчки и всички предмети, които обикновено купуваме и после изхвърляме. Естествените материали и ръчно направените украшения носят много топлина, емоция и хубави спомени.

За да участвате в новият ни конкурс: "Моята украса, вдъхновена от Природата!", трябва да харесате фен страницата на Aroma Greenline и да споделите на стената й снимка на ръчно изработени от вас предмети. Под всяка снимка може да ни напишете и подходящо послание, свързано с Природата.

Период за изпращане на снимките: от 05.11-10.12.2013 г. На 11.12.2013 г. чрез жребии ще определим 9 участника, които ще спечелят козметичен комплект Aroma Greenline.

 

НАГРАДИ:

Козметичният комплект включва:

 

ГАЛЕРИЯ със снимките, участващи до момента в конкурса

Общи условия на конкурса