Оставете пожелание - приключил

 Оставете пожелание и спечелете награда с АРОМА

Вече 90 години Арома е посланик на красотата. Поколения българи са отраснали и обичат нашите козметични продукти. Ще се радваме да спoделите някой хубав спомен с нас и да ни оставите пожелание за Рождения ден.

Награда комплект Aroma Cocktails

Всички публикувани и споделени във Facebook поздрави участват в надпреварата за 6 комплекта Aroma Cocktails.

Комплектът включва:

Душ-гел Aroma Cocktails Sweet Mojito 

Лосион за тяло Cocktails Sweet Mojito

* Ароматна свещ


ВСЕКИ попълнил нашата празнична книга получава:
КОД ЗА 20% ОТСТЪПКА в електронния ни магазин.*

Книгата ще бъде отворена до 7-ми декември 2014. Победителите ще изтеглим на случаен принцип сред участниците, написали пожелание в книгата и споделили своето пожелание във Facebook. Имената им ще обявяваме всеки понеделник. Първия спечелил ще обявим на  3 ноември.

НАГРАДИ СПЕЧЕЛЯТ:

  • Първа седмица - Биляна Устрелска - 25.10.2014, 13:06

"Честит юбилей на любимата и предпочитаната козметична марка в България! Благодарим Ви, че вече девет десетилетия се грижите за красотата на милиони българки! Бъдете здрави, успешни, все така иновативни и обичани. За многая лета!"

  • Втора седмица 

Радка Михайлова - 09.11.2014, 22:34

"Честит рожден ден!
Желая Ви най-вече здраве, за да имате сили и воля да покорявате върхове, да постигате успехи и да гоните мечтите си! Никога не правете компромис със себе си и винаги се стремете към съвършенство!
Обичам Вашите продукти! Любим ми е крем "Здраве", който беше верен съюзник на майка ми по време на детството ми, а сега е мой в грижата за децата ми."

  • Трета седмица - Павлина Панчева - 11.11.2014, 07:51

"Честит Прекрасен 90 годишен юбилей! Желая Ви 90 АРОМАта да разцъфват всеки ден около Вас, 90 усещания да се спускат по телата Ви, 90 усмивки да посрещат и изпращат годините и 90 причини за Любов Ви зареждат всеки ден! Бъдете коктейл от здраве, късмет и обич :)"

  • Четвърта седмица - Антоанета Иванова - 21.11.2014, 19:28

"Честит Юбилей,Арома! Радвам се,че ви има! Благодаря за качеството на световно ниво! Пожелавам на всички още много красиви и успешни години :)!"

  • Пета седмица - Елена Яниева - 26.11.2014, 13:24

"Честит юбилей, скъпа Арома!!! Пожелавам Ви все така да продължавате да продължавате да бъдете посланик на красотата,защото вие го заслужавате и защото вие сте най-добрата марка на нашия пазар!!!"

  • Шеста седмица - Дима Димитрова - 03.12.2014, 17:08
    "Ако имате все още мечти на този юбилей,  значи годините и успехите още не са Ве променили  и професионализмът във Вас жадува за победи,
    нови завоевания и големи успехи! Пожелавам Ви от сърце  да продължавате да ги постигате за нас Вашите потребители!"
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!

* Отстъпката може да бъде използвана до 1.02.2015