Начини на плащане

ОБЩИ УСЛОВИЯ

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Начини на плащане и възстановяване на суми
1. Плащане в брой при доставка - наложен платеж

Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 5 работни дни, считано от датата на поръчката, ако е направена до 12:00 часа. Ако поръчката е направена след този час за начало на срока се взима следващия работен ден. Поръчката се заплаща при доставка от Куриерска фирма Speedy. Цените за доставка може да намерите в раздел  Условия на доставка
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, освен ако не сте заявили фиксиран час за доставка. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

2. Плащане чрез ePay.BG

За да използвате системата на Epay е необходимо да имате регистрация в - www.epay.bg
Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

3. Плащане в с дебитна или кредитна карта

Ако изберете да заплатите избраните от вас продукти с кредитна или дебитна карта, автоматично получавате 3% отстъпка.

4. Плащане с банков превод

Стоката ще бъде изпратена по куриер след като парите от направения превод постъпят по сметката ни в банката: АРОМА КОЗМЕТИКС АД, IBAN BGN: BG53 RZBB 9155 1002 0549 02, Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

5. Възстановяване на суми

При необходимост от цялостно или частично възстановяване на суми на Потребителя от страна на МАГАЗИНА, те се извършват по допълнително уговорен между страните начин.

В случай, че потребителят се откаже от договора, МАГАЗИНЪТ ще възстанови всички плащания, които е получил, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от потребителя начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от aroma.bg), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят информира МАГАЗИНА за неговото решение за отказ от договора.